Ελλαδα

Η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε συναυλία στον Βόλο παρά το τριήμερο πένθος

«Το δικό της πένθος δεν κρατάει τρεις μέρες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νατάσσα Μποφίλιου: Έδωσε συναυλία στον Βόλο παρά το τριήμερο πένθος
© NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ναυάγιο στην Πύλο - Νατάσσα Μποφίλιου: Έδωσε συναυλία στον Βόλο παρά το τριήμερο πένθος

Παρά το τριήμερο πένθος που κήρυξη η κυβέρνηση για το ναυάγιο στην Πύλο και την ακύρωση πολλών προγραμματισμένων συναυλιών, η Νατάσσα Μποφίλιου επέλεξε  να ανέβει στη σκηνή στο ανοιχτό θέατρο Νέας Ιωνίας στον Βόλο, την Πέμπτη 15 Ιουνίου. 

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, η Νατάσσα Μποφίλιου δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο ναυάγιο της Πύλου.

«Δεν είναι η αποχή. Για μας η διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής» είπε η ερμηνεύτρια, καθώς το κοινό φώναζε «μπράβο».

«Σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα. Δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες. Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες. Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο, που μέσα στη θάλασσα, το μόνο που θα συμβαίνει, είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας και όχι να πνίγουμε ανθρώπους, με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε», ακούγεται να λέει η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Αυτή είναι η δική μας η διαμαρτυρία» κατέληξε, η Μποφίλιου, επιστρέφοντας στην κανονική ροή του προγράμματός της και στην ολοκλήρωση της συναυλίας της.

Νατάσσα Μποφίλιου:  «Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ