- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Αναστάζια - Της έκοψε τα δάχτυλα για να σβήσει τα αποτυπώματα
Η αναζήτηση στο Google για το «πώς σβήνεις ίχνη από πτώμα»
Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Αναστάζια - Της έκοψε τα δάχτυλα για να σβήσει τα αποτυπώματα - Η αναζήτηση στο Google για το «πώς σβήνεις ίχνη από πτώμα»
Η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζιας στην Κω.
Σύμφωνα με τον απόστρατο Αξιωματικό της ΕΛΑΣ, Γιάννη Κατσιαμάκα, ο 32χρονος δράστης είχε αφαιρέσει κάποια δάχτυλα από το πτώμα της Αναστάζιας, προκειμένου να εξαφανίσει τα αποτυπώματα και να δυσκολέψει την αναγνώριση του πτώματος.
«Ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια προέκυψε ότι είχε κάνει αναζήτηση στη Google πώς να σβήσεις ίχνη από πτώμα», είπε.
«Τι έψαχνε δηλαδή; Να βρει τρόπο να εξαφανίσει τα ίχνη του πάνω στη νεκρή κοπέλα ή να ταυτοποιηθεί (η σορός της) όσο πιο δύσκολα γίνεται. Είχε κόψει από ένα δάχτυλο σε κάθε χέρι. Αυτό είναι σοκαριστικό», συμπλήρωσε.
Τέλος, ο κ. Κατσιαμάκας τόνισε πως «η πράξη αυτή δείχνει την αγριότητα του εγκλήματος», ενώ αναφορικά με τον δράστη υποδηλώνει πως «δεν διακατεχόταν από κανένα συναίσθημα απέναντι στη νεκρή κοπέλα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.