Ελλαδα

Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Αναστάζια - Της έκοψε τα δάχτυλα για να σβήσει τα αποτυπώματα

Η αναζήτηση στο Google για το «πώς σβήνεις ίχνη από πτώμα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 27χρονης στην Κω
© Facebook

Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Αναστάζια - Της έκοψε τα δάχτυλα για να σβήσει τα αποτυπώματα - Η αναζήτηση στο Google για το «πώς σβήνεις ίχνη από πτώμα»

Η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζιας στην Κω.

Σύμφωνα με τον απόστρατο Αξιωματικό της ΕΛΑΣ, Γιάννη Κατσιαμάκα, ο 32χρονος δράστης είχε αφαιρέσει κάποια δάχτυλα από το πτώμα της Αναστάζιας, προκειμένου να εξαφανίσει τα αποτυπώματα και να δυσκολέψει την αναγνώριση του πτώματος.

«Ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια προέκυψε ότι είχε κάνει αναζήτηση στη Google πώς να σβήσεις ίχνη από πτώμα», είπε.

«Τι έψαχνε δηλαδή; Να βρει τρόπο να εξαφανίσει τα ίχνη του πάνω στη νεκρή κοπέλα ή να ταυτοποιηθεί (η σορός της) όσο πιο δύσκολα γίνεται. Είχε κόψει από ένα δάχτυλο σε κάθε χέρι. Αυτό είναι σοκαριστικό», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο κ. Κατσιαμάκας τόνισε πως «η πράξη αυτή δείχνει την αγριότητα του εγκλήματος», ενώ αναφορικά με τον δράστη υποδηλώνει πως «δεν διακατεχόταν από κανένα συναίσθημα απέναντι στη νεκρή κοπέλα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ