Ελλαδα

Τα συγχαρητήρια της Δέσποινας Βανδή στον Ιάσονα Αποστολόπουλο: «Σημαντική η παρουσία σου»

Η συνάντησή τους σε προβολή για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δέσποινα Βανδή: Έδωσε συγχαρητήρια στον Ιάσωνα Αποστολόπουλο - Συνάντηση σε κινηματογράφο στα Εξάρχεια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.
Η Δέσποινα Βανδή συνεχάρη τον Ιάσονα Αποστολόπουλο κατά τη συνάντησή τους στο ΒΟΞ © screen shot

Δέσποινα Βανδή: Έδωσε συγχαρητήρια στον Ιάσονα Αποστολόπουλο - Συνάντηση σε κινηματογράφο στα Εξάρχεια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

Η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων ήταν η αφορμή για να προβληθεί στο θερινό ΒΟΞ η ισπανοελληνική ταινία «Mediterraneo - Ο Νόμος της Θάλασσας», του Μαρσέλ Μπαρένα.

Μετά την προβολή της ταινίας ακολούθησε συζήτηση με τους ηθοποιούς Βασίλη Μπισμπίκη και Γιώτα Φέστα, καθώς και με τον ακτιβιστή Ιάσονα Αποστολόπουλο. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Χονδρόγιαννος.

Στη προβολή της ταινίας και στη συζήτηση που ακολούθησε ήταν παρούσα και η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή

Αμέσως μετά την εκδήλωση του ιδρύματος Ροζα Λούξεμπουργκ, η ίδια έσπευσε να συγχαρεί τον Ιάσονα Αποστολόπουλο και εξέφρασε την επιθυμία της να συμβάλει και εκείνη όπως μπορεί στο πολύτιμο έργο.

Στον διάλογο που ακούγεται, η Δέσποινα Βανδή σημειώνει αρχικά ότι όταν «μαζί με το κακό υπάρχει η ανθρωπιά, υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα», ενώ στη συνέχεια λέει προς στον Ιάσονα Αποστολόπουλο ότι «είναι σημαντική η παρουσία του».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, δίπλα από τη Δέσποινα Βανδή φαίνεται και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος βρίσκεται στο καστ της ταινίας και ο οποίος περνώντας μιλά σε κάποιους συγγενείς του Ιάσονα Αποστολόπουλου λέγοντάς τους «να τον χαίρεστε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ