Ελλαδα

Χάος και «ξύλο» στο δημοτικό συμβούλιο στην Κόρινθο

Σπρωξίματα, βρισιές και σκηνές απείρου... κάλλους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάος και «ξύλο» στο δημοτικό συμβούλιο στην Κόρινθο

Κόρινθος: Πιάστηκαν στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο - Σπρωξίματα, βρισιές και σκηνές απείρου... κάλλους

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων. Πρωταγωνιστής, ο τέως δήμαρχος, Αλέκος Πνευματικός, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού και πιάστηκε στα χέρια με κόσμο.

Το συμβάν ξεκίνησε όταν τον λόγο είχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Πούρος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά με το θέμα των γηπέδων Αντισφαίρισης στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου:

«Μιλώντας με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μου είπαν ότι είχε τάξει ο προηγούμενος δήμαρχος να πάρει το Corinthian Palace για να κάνει γλέντια, γάμους και βαφτίσεις».

Χάος... πιάστηκαν στα χέρια στο ΔΣ Κορινθίων... Ποιος π...... το είπε

Και εκεί επήλθε το... χάος. Ο κόσμος ξεκίνησε να ρωτάει «ποιός το είπε αυτό;» και ένα μέλος του Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων να λέει «όποιος και να το είπε είναι μαλ..κας».

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το loutraki365.gr, στη συνέχεια, ο Αλέκος Πνευματικός βγήκε εκτός εαυτού, ρωτώντας επιτακτικά και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι του κ. Πούρου «ποιός που... το είπε αυτό;», με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να διακόπτει τη συνεδρίαση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ