Ελλαδα

«Ροζ» βίντεο με τη 12χρονη βρέθηκε στο κινητό ενός εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση του Κολωνού

Πατέρας και γιος φέρεται να βίασαν την ανήλικη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνθήματα στο κατάστημα του Ηλία Μίχου
© EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Οι νέες συλλήψεις και οι αποκαλύψεις για τα πρόσωπα - Πατέρας και γιος ανάμεσα στους φερόμενους βιαστές

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Οι αρχές προχώρησαν την Πέμπτη (1.6) στη σύλληψη επτά ατόμων, που φέρεται να βίασαν την ανήλικη. Τα στοιχεία που βρίσκουν το φως της δημοσιότητας είναι ενδεικτικά του εφιάλτη που βιώνει το κορίτσι στα ραντεβού που της έκλεινε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. 

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ένας 48χρονος πατέρας, ο οποίος μαζί με τον 20χρονο γιο του, κατηγορούνται ότι βίασαν τη 12χρονη. Πλέον ο αριθμός των συλληφθέντων ανέρχεται στους 27. Μεταξύ αυτών και η μητέρα της 12χρονης, η οποία δηλώνει από την πρώτη στιγμή αθώα. 

Στο κινητό 48χρονου που συνελήφθη την Πέμπτη (1.6) από τις αρχές βρέθηκε πορνογραφικό υλικό που τον αποτύπωνε μαζί με τη 12χρονη. 

Στον εισαγγελέα σήμερα οι 7 συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό

Οι επτά άνδρες κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ ο 47χρονος αντιμετωπίζει και την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων. Στο σύνολό τους θα βρεθούν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα για την εκτέλεση των ενταλμάτων, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Η 12χρονη, στην έκτη κατάθεσή της στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, είχε περιγράψει τουλάχιστον 10-15 άνδρες, εκ των οποίων ταυτοποιήθηκαν οι 7. Μέσα στο επόμενο διάστημα είναι πιθανό να εκτελεστούν και άλλα εντάλματα σύλληψης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ct1uykitmf29)

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Τα κινητά τηλέφωνα, οι υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, κατασχέθηκαν και απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Στόχος των αστυνομικών, είναι να διαπιστωθεί εάν οι συλληφθέντες, έμπαιναν σε σελίδες παιδόφιλων και κυρίως, εάν είχαν βιάσει και άλλα ανήλικα παιδιά.

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, δέχεται σχεδόν καθημερινά μεγάλο όγκο δεδομένων, αναλύσεων και νέων ευρημάτων, τα οποία αξιολογεί και είναι αυτή που αποφασίζει για το εάν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την έκδοση νέων ενταλμάτων ή όχι. Επίσης, δεν αποκλείεται τις επόμενες εβδομάδες να υπάρξει νέα συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, καθώς οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν νέα στοιχεία και φωτογραφίες υπόπτων, τους οποίους θα κληθεί να αποκαλύψει εάν γνωρίζει ή όχι.

Η ανήλικη, προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της σε νησί του Ιονίου, μαζί με την οικογένεια συγγενικού της προσώπου. Οι συνήγοροί της, επιμένουν πως κρίνεται αναγκαία η απελευθέρωση της μητέρας της, καθώς όπως επαναλαμβάνει συνέχεια το κορίτσι, η ίδια δεν γνώριζε το παραμικρό και άδικα παραμένει προφυλακισμένη.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ