Ελλαδα

Θέμα χρόνου νέα εντάλματα σύλληψης για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Καθυστέρηση στην υπόθεση «βλέπει» ο Απόστολος Λύτρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατηγορούμενος οδηγείται στον ανακριτή για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέα εντάλματα σύλληψης μετά τη νέα κατάθεση της ανήλικης - Η δήλωση του συνηγόρου της μητέρας της, Απόστολου Λύτρα

Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η έκδοση οκτώ νέων ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, πρόκειται για οκτώ άνδρες, δύο Έλληνες και έξι αλλοδαπούς. Η 12χρονη φέρεται να κατέθεσε για έκτη φορά στις αρχές. Πρόκειται για μία κατάθεση που οδήγησε στην ταυτοποίηση και άλλων ατόμων στην υπόθεση. Ήδη έχουν συλληφθεί 24 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και η μητέρα του κοριτσιού. Οι δικηγόροι της έχουν καταθέσει προσφυγή στην απόφαση των Αρχών να μη βλέπει την κόρη της, καθώς αυτή η απόφαση έχει επιβαρύνει την κακή ψυχολογία του κοριτσιού, το οποίο και επιμένει ότι η μητέρα δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση. 

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Απόστολος Λύτρας: «Μου κάνει εντύπωση η καθυστέρηση που υπάρχει»

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η καθυστέρηση που υπάρχει. Δεν έχουν καν καλεστεί τα συγκεκριμένα πρόσωπα που έχει υποδείξει το παιδί. Έχει δώσει όλα τα στοιχεία και είναι πολύ εύκολο για τις ανακριτικές αρχές να βρουν τους συγκεκριμένους άνδρες», είπε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης στο Star. 

Η υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό βρήκε το φως της δημοσιότητας τον Οκτώβριο του 2022. Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που διατηρούσε μίνι-μάρκετ στον Κολωνό, είναι ο βασικός κατηγορούμενος, καθώς είναι το πρόσωπό που βίαζε και εξέδιδε το κοριτσάκι. Ο Ηλίας Μίχος είχε δημιουργήσει προφίλ με φωτογραφίες της 12χρονης σε ιστοσελίδα γνωριμιών, προσελκύοντας υποψηφίους «πελάτες» που στη συνέχεια βρισκόντουσαν και βίαζαν το κορίτσι. Ο παιδοβιαστής φέρεται να πήγαινε και σε οίκο ανοχής τη 12χρονη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csyi4uthvhzl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ