Ελλαδα

Άκαρπες οι έρευνες στον Πύργο για το 2 ετών κοριτσάκι - Φόβοι ότι έπεσε σε αυλάκι

Συνεχίζεται η αναζήτηση - Διακοπή της ροής νερού

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνεχίζονται οι έρευνες για το 2 ετών κοριτσάκι στον Πύργο Ηλείας
© patrisnews.gr

Πύργος Ηλείας: Έρευνες για την εξαφάνιση 2 ετών κοριτσιού - Οι φόβοι για πτώση στο αυλάκι

Συνεχίζονται δίχως αποτέλεσμα έως αυτή την ώρα οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για την ανεύρεση της 2χρονης Παναγιώτας. Του μικρού κοριτσιού που χθες το μεσημέρι, έφυγε από το σπίτι της για να παίξει σε αρδευτικό κανάλι, στην είσοδο της πόλης του Πύργου.

Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν και οι γονείς της, κάλεσαν την αστυνομία. Παρά τις έρευνες μέχρι αργά χθες το βράδυ αλλά και από νωρίς το πρωί σήμερα μέχρι και αυτή την ώρα, δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Πυροσβέστες και αστυνομικοί από τον Πύργο αλλά και μέλη της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, συμμετέχουν στις προσπάθειες για την ανεύρεση του κοριτσιού.

Δυστυχώς, οι ελπίδες, στην περίπτωση που έχει πέσει στο αρδευτικό κανάλι, να είναι ζωντανή είναι απειροελάχιστες. Το 2χρονο κορίτσι, η Παναγιώτα Β. πήγαινε συχνά στο αρδευτικό κανάλι με τα αδέρφια της και άλλους συγγενείς όπου έκαναν βουτιές. Οι γονείς του κοριτσιού έχουν μιλήσει ήδη με τους αστυνομικούς και συμμετέχουν και αυτοί στις έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής Παναγιώτας.

Πύργος: Άκαρπες οι έρευνες για το 2χρονο κοριτσάκι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ