Ελλαδα

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος της 45χρονης στου Γκύζη

Η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
© Eurokinissi

Γκύζη: Εξεταζόταν το σενάριο της ανθρωποκτονίας με δράστη τον σύντροφο της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται εν τέλει ο θάνατος της 45χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της το βράδυ των εκλογών (Κυριακή 21/5), στην περιοχή του Γκύζη.

Παρόλο που ο 64χρονος σύντροφος της, έχοντας καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, ανέφερε στους αστυνομικούς πως αυτός την σκότωσε, τελικά η ιατροδικαστική εξέταση «έδειξε» πως ο θάνατος δεν οφείλεται σε στραγγαλισμό, αλλά σε παθολογικά αίτια.

Η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς είχε καρκίνο σε τελικό στάδιο. Μάλιστα, στο σώμα της διαπιστώθηκαν ίχνη σήψης. Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με την ενημέρωση των αστυνομικών, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

Υπό αυτή την εξέλιξη, ο 64χρονος σύντροφός της βρέθηκε εκτός των ερευνών των αστυνομικών και ο φάκελος του θανάτου της γυναίκας κλείνει για τις αρχές.

Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Λυκαίου 4-6, αργά το απόγευμα της Κυριακής, έπειτα από μια κλήση. Στο διαμέρισμα, βρήκαν τον 64χρονο να περιφέρεται χωρίς να έχει καμία συναίσθηση του χρόνου και του τόπου εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Δίπλα στη σορό της γυναίκας, βρίσκονταν δύο μαξιλάρια και οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 64χρονο εάν έχει σχέση με τον θάνατό της. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε τίποτε και οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στην ασφάλεια.

Από την ιατροδικαστική εξέταση, προέκυψε ότι είχε μεταστάσεις του καρκίνου σε διάφορα σημεία του σώματος, στο στήθος, στο χέρι, ακόμα και στα πλευρά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.