- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εκλογές 2023: Δωρεάν διέλευση από τα διόδια - Οι ημέρες και το μέτρο για τους δικαστικούς αντιπροσώπους
Χωρίς την καταβολή αντιτίμου θα γίνεται η διέλευση από τους σταθμούς των διοδίων, σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της Ελλάδας (και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου), για τις επερχόμενες εκλογές, ως είθισται, έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι εκλογείς που θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στα μέρη καταγωγής τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι μπάρες των διοδίων σηκώθηκαν από τα ξημερώματα της Παρασκευής 19 Μαΐου, ενώ για τους δικαστικούς αντιπροσώπους θα παρέχεται δωρεάν διέλευση από το πρωί της Πέμπτης 18 Μαΐου, με την επίδειξη των σχετικών εγγράφων. Πρόκειται για ένα μέτρο που στόχο έχει να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους προς μεγάλες πόλεις και χωριά, όπου ψηφίζουν.
Το μέτρο της δωρεάν διέλευσης θα διαρκέσει έως τις 8:00 το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου, την επομένη δηλαδή των εκλογών.
Το μέτρο αφορά τους υπεραστικούς αυτοκινητόδρομους με διόδια δηλαδή τους παρακάτω άξονες: Ολυμπία Οδός (Ελευσίνα-Πάτρα), Ιόνια Οδός (Αντίρριο-Ιωάννινα), Εγνατία Οδός (Ηγουμενίτσα-Κήποι Έβρου και κάθετοι), Ε65 (Ξυνιάδα-Τρίκαλα) και στην Ε.Ο. Αθήνας-Θεσσαλονίκης δηλαδή Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (Κλειδί Ημαθίας-Ράχες Φθιώτιδας), Κεντρική Οδός (Σκάρφεια-Ράχες δλδ ο Μαλιακός), Νέα Οδός (Μεταμόρφωση Αττικής-Σκάρφεια).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.