Ελλαδα

Νεαρή μητέρα άφησε το μωρό της στο αυτοκίνητο και έκανε τα ψώνια της σε πολυκατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Το λίγων μηνών βρέφος εντόπισε περαστικός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποδαράκι μωρού στα χέρια της μητέρας του
Μωρό (φωτογραφία αρχείου) © Pixabay / PublicCo

Θεσσαλονίκη: Βρέφος μόνο του σε αυτοκίνητο - Ο εντοπισμός από περαστικού και τα ψώνια της νεαρής μητέρας σε πολυκατάστημα

Περαστικός εντόπισε το μεσημέρι της Πέμπτης (4.5) μόνο του ένα βρέφος μόλις λίγων μηνών σε αυτοκίνητο έξω από πολυκατάστημα της Θεσσαλονίκης και άμεσα κάλεσε τις αρχές.

Η 22χρονη μητέρα του βρέφους, όσο και η ιδιοκτήτρια του οχήματος είχαν μεταβεί για τις αγορές τους στο πολυκατάστημα, αφήνοντας μέσα στο μωράκι μόνο του. Είχαν «φροντίσει» ένα από τα παράθυρα του οχήματος να είναι μισάνοιχτο, ενώ είχαν κλειδώσει το αμάξι. Μετά την κινητοποίηση των αρχών, εντοπίστηκε η μητέρα του βρέφους, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση του παιδιού σε κίνδυνο. 

Ανακοίνωση για την υπόθεση εξέδωσε και η ΕΛ.ΑΣ.

Μεσημβρινές ώρες χθες (0-05-2023), πλήρωμα εποχούμενης περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη, έπειτα από σχετική ενημέρωση πολίτη, διαπίστωσε ότι βρέφος βρισκόταν μόνο του, εντός ασφαλισμένου οχήματος που είχε μισάνοιχτο ένα παράθυρο και ήταν σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο πολυκαταστήματος, στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο και έπειτα από αναζητήσεις των ιδιοκτητών του, ανευρέθησαν η 22χρονη μητέρα του βρέφους, καθώς και η 27χρονη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, οι οποίες εντοπίστηκαν σε χώρους του πολυκαταστήματος, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι απουσίαζαν για αρκετή ώρα, εκθέτοντας σε κίνδυνο το βρέφος.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχηματίσθηκε δικογραφία για έκθεση κατά συναυτουργία σε βάρος της μητέρας, αλλά και της οδηγού του οχήματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ