Ελλαδα

Επίθεση στο σπίτι του καθ' ομολογία δολοφόνου 63χρονου στην Κάτω Αχαΐα

Ομάδα ατόμων πέταξε πέτρες και ξύλα - Απομακρύνθηκε η οικογένειά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία στην Κάτω Αχαΐα: Αστυνομικές αρχές σε χωράφι
© thebest.gr

Κάτω Αχαΐα: Επίθεση στο σπίτι του καθ' ομολογία δολοφόνου 63χρονου από ομάδα ατόμων

Επίθεση περίπου 150 ατόμων καταγράφηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (20.4) στο σπίτι του 63χρονου καθ' ομολογία δράστη του εγκλήματος με θύμα 63χρονο στην Κάτω Αχαΐα.

Σύμφωνα με το tempo24.news, τα άτομα κινήθηκαν προς το σπίτι και εκσφενδόνισαν πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές. Όπως εκτιμάται πρόκειται για άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του θύματος Ήδη στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση, ενώ τα μέτρα της Αστυνομίας είναι δρακόντεια και η οικογένεια του δράστη έχει απομακρυνθεί από το σπίτι.

Το χρονικό του εγκλήματος στην Κάτω Αχαΐα

Δράστης και θύμα, ήταν γνωστοί. Zούσαν κοντά στην ίδια περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Το πρωί του εγκλήματος, οι δύο άνδρες βρέθηκαν σε ένα χωράφι στην περιοχή Σαγέικα. Εκεί, έπειτα από έναν έντονο διαπληκτισμό, ο δράστης τράβηξε μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει τον 60χρονο. Το θύμα φέρεται να έχει δεχθεί 30 μαχαιριές. 

Το θύμα, είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν με προσοχή τα όσα καταγγέλλει ο φερόμενος ως δράστης, ότι δηλαδή η αιτία του φονικού ήταν η ερωτική σχέση που είχαν η σύζυγος του δράστη και ο 63χρονος φίλος του. Όμως, δεν αποκλείουν κανένα άλλο ενδεχόμενο προς το παρόν. Ερευνούν δηλαδή και άλλες πιθανές αιτίες που να οδήγησαν τον 63χρονο σε αυτό το έγκλημα. «Οι δεκάδες μαχαιριές, σίγουρα δεν έγιναν για μια απλή αφορμή, υποκρύπτουν μίσος, πάθος κάτι βαθύτερο από μια απλή περίπτωση πχ ληστείας», ανέφερε χαρακτηριστικά αξιωματικός της Ασφάλειας Πάτρας που συμμετέχει στις έρευνες.

Κατά τη σύλληψη του 63χρονου δράστη, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε βγάλει τα ρούχα που φορούσε και τα οποία ήταν γεμάτα αίμα. Η μαρτυρία μιας γυναίκας που βρισκόταν σε σχετικά μικρή απόσταση και είδε όλο το περιστατικό, στάθηκε καθοριστική στις έρευνες των αστυνομικών αρχών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ