Ελλαδα

Στην Ευελπίδων ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Σήμερα η απολογία του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέος Κόσμος: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι - Καταγγέλει κακοποίηση - Αναζητούν τον σύντροφό της οι αρχές
Νέος Κόσμος: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι - Καταγγέλει κακοποίηση © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σύλληψη αστυνομικού για διακίνηση ναρκωτικών - Η ώρα της απολογίας του - Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το κινητό του

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων έφτασε πριν λίγα λεπτά ο αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται ότι διακινούσε χασίς, αναβολικά και άλλες ναρκωτικές ουσίες.

Ο κατηγορούμενος είχε λάβει μέρος και σε βίντεο κλιπ του γνωστού τράπερ. Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, ο αστυνομικός ταυτόχρονα ασχολείτο με τη διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και την παροχή προστασίας σε καλλιτέχνες. Ο νεαρός αστυνομικός φαίνεται πως κρυβόταν πίσω από τη στολή του και με περιπολικά έκανε τις μεταφορές των ναρκωτικών. Είναι χαρακτηριστικό πως όλοι οι συνάδελφοι του, όταν συνελήφθη, πίστεψαν πως αιτία για τις χειροπέδες ήταν τα αναβολικά. «Είναι ένας θηριώδης άνθρωπος, που είναι εμφανές ότι λάμβανε ουσίες οι οποίες είχαν προκαλέσει τεράστιες αλλαγές στο σώμα του», ανέφεραν αστυνομικοί που συνεργάζονταν με τον 33χρονο αστυφύλακα.

Ο τρόπος ζωής του αλλά και οι προσπάθειες του να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους της μουσικής, έδειχναν εμμονή, αναφέρουν οι αστυνομικοί που ερευνούν το παρελθόν του 33χρονου αστυφύλακα. Το κινητό του τηλέφωνο και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που βρέθηκαν στην κατοχή του έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής δράση του, αλλά και οι άνθρωποι που τον προμήθευαν με τα ναρκωτικά.

Ο ίδιος αναμένεται σήμερα να δώσει τις δικές του εξηγήσεις στον ανακριτή, ο οποίος από κοινού με τον εισαγγελέα θα αποφασίσουν εάν θα προφυλακιστεί. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ