Ελλαδα

Καιρός: 23άρια έδειξε το θερμόμετρο στην Κρήτη - Η πρόγνωση για την Πέμπτη

Πού θα φθάσει η θερμοκρασία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φυτά
© Pixabay

Καιρός - Ζέστη στην Κρήτη -  Η πρόγνωση καιρού για τη θερμοκρασία την Πέμπτη

Πλησίασε τους 23 βαθμούς Κελσίου η σημερινή θερμοκρασία στην Κρήτη. Συνολικά 74 αυτόματοι μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr κατέγραψαν θερμοκρασία άνω των 20°C, με τις υψηλότερες τιμές να σημειώνονται στην Κρήτη και τη Δυτική Ελλάδα.

Οι τιμές μέγιστης ημερήσιας θερμοκρασίας κυμαίνονται κοντά στον μέσο όρο της περιόδου 2010-2019, περίπου 2-3°C υψηλότερα σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και της Κρήτης, και 1-2°C υψηλότερα στις υπόλοιπες περιοχές.

Χάρτης του meteo με τις περιοχές που είχαν τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες την Τετάρτη
Χάρτης του meteo με τις περιοχές που είχαν τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες την Τετάρτη © meteo.gr

Ο καιρός αύριο Πέμπτη (23/3) - Η πρόγνωση

Για την Πέμπτη (23/3) προβλέπονται νεφώσεις από τις πρωινές ώρες, με τοπικές βροχές στην Κ. Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στην Κρήτη, όμως ο καιρός θα βελτιωθεί μετά το μεσημέρι.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 16 βαθμούς), 8 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 3 έως 18 βαθμούς), 11 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 24 βαθμούς στην Κρήτη, 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ