Ελλαδα

«Για εμένα είσαι η καλύτερη σύζυγος του κόσμου»: Συγκλονίζει ο άνδρας της 34χρονης Αθηνάς Κατσάρα

«Ζητάω δύναμη από τον Θεό για να σταθώ στα πόδια μου και να μεγαλώσω τον Χρήστο μας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αθηνά Κατσάρα έχασε τη ζωή της στη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
Η Αθηνά Κατσάρα έχασε τη ζωή της στη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη | Πηγή ΦΩΤΟ: EUROKINISSI | FACEBOOK

Τέμπη - Σύγκρουση τρένων - Ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς Κατσάρα συγκλονίζει με μήνυμά του στο Facebook

Η τραγωδία στα Τέμπη άφησε πίσω της θάνατο και καταστροφή. Η Αθηνά Κατσάρα ήταν από τα πρώτα θύματα που ταυτοποιήθηκαν μετά τη φονική σύγκρουση τρένων.

Ο σύζυγος της 34χρονης γυναίκας συγκλονίζει με μήνυμά του στα social media. Στο μήνυμά του προσπαθεί να εκφράσει πόσο δύσκολο είναι να μην την έχει πλέον κοντά του. Παράλληλα, δίνει την υπόσχεση ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μεγαλώσει το παιδί τους, όπως η ίδια θα ήθελε.

Ο σύζυγός της ήταν και ο ίδιος επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας και νοσηλεύτηκε τραυματισμένος. Το παιδί τους είναι 2 ετών.

Το μήνυμα του συζύγου της Αθηνάς Κατσάρα για την τραγωδία στα Τέμπη και τον θάνατο της 34χρονης

«Γυναίκα της ζωής μου, διαμάντι μου, καλύτερη μανούλα του κόσμου, δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά, θα σου πω ότι για εμένα είσαι η καλύτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρήστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορούσε να έχει

»Ζητάω δύναμη από τον Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρήστο μας όπως εσύ ήθελες, δεν θα σου πω αντίο, αλλά Χριστός Ανέστη, γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε…

»Σ’ αγαπάμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι… να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί στην αγαπημένη σου πεθερούλα…» αναφέρει ο σύζυγος της Αθηνάς Κατσάρα για τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του στη μοιραία σύγκρουση τρένων στη Λάρισα.

Η κηδεία της 34χρονης Αθηνάς τελέστηκε στην Κατερίνη σε κλίμα οδύνης, με τις εικόνες από τη νεκρώσιμη ακολουθία να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ