- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών σε Γεραπετρίτη: «Αναμένουμε τις προτάσεις σας»
Τη θέση για ανοιχτό, ασφαλή και ποιοτικό σιδηρόδρομο επανέλαβε στον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για θέματα Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ-ΜΣΤ) κατά τη διάρκεια σημερινής συνάντησής τους.
«Σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΣ-ΜΣΤ, η κρατούσα άποψη διαφαίνεται να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, πλην όμως οι αποφάσεις της κυβέρνησης θα ληφθούν και θα ανακοινωθούν τις προσεχείς 2-3 ημέρες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους, δεδομένο ότι «λόγω ανωτέρας βίας η συνάντηση ήταν ολιγόλεπτη», για την ερχόμενη Παρασκευή 10 Μαρτίου, «όπου με την παρουσία εκπροσώπων των σιδηροδρομικών σωματείων θα εξειδικεύσουμε προτάσεις και λύσεις για την περαιτέρω ενίσχυση των δικλίδων ασφαλούς κυκλοφορίας των τρένων».
«Επειδή το τελευταίο διάστημα το ζήτημα έχει λάβει τη μορφή δημόσιου διαλόγου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η ΠΟΣ-ΜΣΤ θα αναμείνει τις αποφάσεις της κυβέρνησης με την ελπίδα ότι θα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ακολουθήσει νεότερη σύγκληση των οργάνων μας για την επανεκτίμηση της περαιτέρω στάσης μας» καταλήγει η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.