Ελλαδα

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση Γεραπετρίτη στη Λάρισα - Την Τετάρτη η συνέντευξη Τύπου

Βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέμπη: Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του Γιώργου Γεραπετρίτη στη Λάρισα
© EUROKINISSI/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του Γιώργου Γεραπετρίτη στη Λάρισα

Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα  ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης, και συμμετείχε σε σειρά συσκέψεων προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά απο τους εμπλεκόμενους φορείς για τις ενέργειες που ακολούθησαν το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που βύθισε στο πένθος τη χώρα μας.

Ο κ. Γεραπετρίτης παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει μεθαύριο Τετάρτη στο Υπουργείο

Ο Υπουργός αρχικά συμμετείχε σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην οποία έλαβαν επίσης μέρος ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ. Τριαντόπουλος, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, ο Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας, ο περιφερειάρχης Θεσσσαλίας, ο διοικητής των ΠΥ Θεσσαλίας και ο επικεφαλής της Ομάδας Αναγνώρισης Θυμάτων Καταστροφών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ακολούθησε επίσκεψη στον ΟΣΕ, και συγκεκριμένα στο γραφείο σταθμάρχη, από όπου και έγιναν το βράδυ της Τρίτης οι κινήσεις που οδήγησαν στο δυστύχημα. Ακολούθησε σύσκεψη στο Γ.Ν. Λάρισας, όπου ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ και οι διοικητές των δυο νοσοκομείων τον ενημέρωσαν για τη διαχείριση της κατάστασης με τους νεκρούς και τραυματίες του δυστυχήματος.

Ο κ. Γεραπετρίτης επισκέφθηκε και το σημείο της τραγωδίας, όπου οι υπεύθυνοι των συνεργείων τον ενημέρωσαν για την απομάκρυνση των βαγονιών και των υπολειμμάτων της αμαξοστοιχίας και τις εργασίες αποκατάστασης τις σιδηροδρομικής γραμμής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ