Ελλαδα

Στο νοσοκομείο με εγκαύματα η Ρένα Κουμιώτη

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρένα Κουμιώτη
© NDP PHOTO

Ρένα Κουμιώτη: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα - Η δύσκολη μάχη της τραγουδίστριας

Σε δημόσιο νοσοκομείο έχει εισαχθεί η Ρένα Κουμιώτη. Η τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα είχε μεταφερθεί στο Γηροκομείο Αθηνών, φέρει εγκαύματα στο σώμα της. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Ρένα Κουμιώτη μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στα επείγοντα του νοσοκομείου, πριν από δύο εβδομάδες με εγκαύματα από πυρκαγιά που ξέσπασε από τσιγάρο. Η κατάστασή της φέρεται να είναι κρίσιμη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένειά της «ελπίζει σε ένα θαύμα». 

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, η πυρκαγιά προκλήθηκε από ένα τσιγάρο, το οποίο κρατούσε η Ρένα Κουμιώτη στα χέρια της.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε γίνει γνωστό ότι η Ρένα Κουμιώτη είχε μεταφερθεί στο Γηροκομείο Αθηνών μετά από απόφαση τόσο της ίδιας, αλλά και των συγγενών της. 

Η Ρένα Κουμιώτη δεν γνωρίζει ότι πέθανε ο γιος της

Τον περασμένο Ιούλιο έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος γιος της, Νίκος Σαββίδης, από ανακοπή καρδιάς. Η τραγουδίστρια δεν έδωσε το «παρών» στην κηδεία του, που έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν της επιτρέπουν συγκινήσεις. Ο 61χρονος γιος της ήταν καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μικρή ηλικία και απέκτησαν τον Νίκο. Έμειναν στο Ελληνικό και δύο χρόνια μετά το γάμο τους χώρισαν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, μέχρι και σήμερα η Ρένα Κουμιώτη δεν γνωρίζει ότι ο γιος της έχει φύγει από τη ζωή. Κανένας συγγενείς της δεν της έχει πει ότι έχει πεθάνει, προκειμένου η είδηση να μην επιβαρύνει την ήδη κλονισμένη υγεία της. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY