Ελλαδα

Στο γηροκομείο η Ρένα Κουμιώτη - Δεν γνωρίζει ότι πέθανε ο γιος της

Σε διπλανά δωμάτια με τη Μαίρη Λίντα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρένα Κουμιώτη
© NDP

Ρένα Κουμιώτη: Στο Γηροκομείο Αθηνών η τραγουδίστρια - Ο θάνατος του γιου της και η παρέα της Μαίρης Λίντα

Στο Γηροκομείο Αθηνών βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η τραγουδίστρια του «νέου κύματος» Ρένα Κουμιώτη

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η Ρένα Κουμιώτη μετά από απόφαση τόσο δική της, όσο και συγγενών της αποφάσισε να φιλοξενηθεί στο γηροκομείο. Μάλιστα, φιλοξενείται σε κοντινό δωμάτιο με εκείνο της Μαίρης Λίντα, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται στο Γηροκομείο Αθηνών.

Δώσε μου τό στόμα σου Ρένα Κουμιώτη Σάν χελιδονάκι

Η Ρένα Κουμιώτη δεν γνωρίζει ότι πέθανε ο γιος της

Τον περασμένο Ιούλιο έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος γιος της, Νίκος Σαββίδης, από ανακοπή καρδιάς. Η τραγουδίστρια δεν έδωσε το «παρών» στην κηδεία του, που έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν της επιτρέπουν συγκινήσεις. Ο 61χρονος γιος της ήταν καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μικρή ηλικία και απέκτησαν τον Νίκο. Έμειναν στο Ελληνικό και δύο χρόνια μετά το γάμο τους χώρισαν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μέχρι και σήμερα η Ρένα Κουμιώτη δεν γνωρίζει ότι ο γιος της έχει φύγει από τη ζωή. Κανένας συγγενείς της δεν της έχει πει ότι έχει πεθάνει, προκειμένου η είδηση να μην επιβαρύνει την ήδη κλονισμένη υγεία της. 

Ρένα Κουμιώτη - Αγαπιόμασταν | Official Audio Release

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ