- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ταυτοποιήθηκε 33χρονος από το Μπαγκλαντές που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία
Ζούσε τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα
Τέμπη - Σύγκρουση τρένων: Ταυτοποιήθηκε 33χρονο θύμα της σιδηροδρομικής τραγωδίας - Καταγόταν από το Μπαγκλαντές και ζούσε χρόνια στην Ελλάδα.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.
Πρόκειται για τον 33χρονο Μοχαμάντ-Εντρίζ Μία από το Μπαγκλαντές, ο οποίος επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία IC-62 και ταξίδευε από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, όπως επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δικηγόρος της οικογενείας του άτυχου μετανάστη. Τα στοιχεία του δεν είχαν καταστεί εφικτό να ταυτοποιηθούν, κάτι που έγινε όμως μόλις πριν από λίγες ώρες.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος Θανάσης Χατζάκος, δείγμα DNA από τον 33χρονο πάρθηκε από οδοντόβουρτσα που υπήρχε στο σπίτι του και ταυτοποιήθηκε με βιολογικό υλικό που συγκεντρώθηκε από τον τόπο του δυστυχήματος. Κατά τον κ. Χατζάκο, ο Μοχαμάντ-Εντρίζ Μία εργαζόταν στην Ελλάδα ως μικροπωλητής και είχε κατέβει για τις ανάγκες της δουλειάς του στην Αθήνα. Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει στις αστυνομικές αρχές ένας φίλος του (ομοεθνής), ο οποίος γνώριζε για το ταξίδι.
Όπως ανέφεραν φίλοι του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 33χρονος ζούσε περί τα δέκα χρόνια στην Ελλάδα και έβγαζε το ψωμί του πουλώντας αξεσουάρ (faux bijoux).
Επτά άτομα στη ΜΕΘ και 12 τραυματίες στα νοσοκομεία μετά την τραγωδία στα Τέμπη
Στα νοσοκομεία παραμένουν 12 τραυματίες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Την ίδια ώρα, επτά νέοι άνθρωποι ηλικίας 21-27 ετών βρίσκονται σε ΜΕΘ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει αποσωληνωθεί μία κοπέλα στο πανεπιστημιακό, ωστόσο, σε πολύ σοβαρή κατάσταση παραμένουν δύο από τους επτά ανθρώπους που είναι σε ΜΕΘ. Ανάμεσά τους, ο 20χρονος φοιτητής και μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι που εκτινάχθηκε έξω από το τρένο και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και η άλλη είναι μία κοπέλα που βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και φέρει, μεταξύ άλλων, σοβαρά εγκαύματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.