- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κατεπείγουσα έρευνα για την αναρρωτική άδεια στον προϊστάμενο του σταθμάρχη της Λάρισας
Με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Διετάχθη έρευνα για την αναρρωτική άδεια στον προϊστάμενο του σταθμάρχη - Μετά από εντολή Πλεύρη
Με εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ζητήθηκε κατεπείγουσα έρευνα για να εξετασθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα στον προϊστάμενο του σταθμάρχη που τον τοποθέτησε στη βάρδια προκειμένου να αναζητηθούν άμεσα ευθύνες από τους γιατρούς που τη χορήγησαν.
Παράλληλα, δόθηκε εντολή να τεθούν σε αργία όσοι προκύψει ότι εμπλέκονται.
Σημειώνεται πως εχθές, Κυριακή, ο ΟΣΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το δυστύχημα, ενημερώνοντας πως ο σταθμάρχης βάρδιας του Σταθμού της Λάρισας και ο προϊστάμενος του έχουν τεθεί σε αργία από την πρώτη στιγμή.
Μάλιστα, ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος προανήγγειλε δημόσια τοποθέτηση για το συμβάν αναφέροντας: «Υπό το βάρος τέτοιων συνθηκών και με βάση αυτές τις προτεραιότητες είναι εξαιρετικά δύσκολο ο Οργανισμός να ανταποκριθεί στην λεπτομερή ενημέρωση της κοινής γνώμης μέσω των ΜΜΕ κάτι το οποία θα συμβεί το επόμενο διάστημα με το μέγιστο σεβασμό στα θύματα του δυστυχήματος».
Η ανακοίνωση του ΟΣΕ
«Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος για άλλη μια φορά εκφράζει τα συλλυπητήρια και την οδύνη του, δεσμευόμενος ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη σε ότι αφορά τα αίτια του τραγικού συμβάντος στο οποίο χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ζωές.
Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος και με ειδικά συνεργεία έχουν ρίξει το βάρος τους στον απεγκλωβισμό των επιβατών και τη συνολική αντιμετώπιση του δυστυχήματος στο πεδίο συνδράμοντας όλους τους συναρμόδιους φορείς.
Υπό το βάρος τέτοιων συνθηκών και με βάση αυτές τις προτεραιότητες είναι εξαιρετικά δύσκολο ο Οργανισμός να ανταποκριθεί στην λεπτομερή ενημέρωση της κοινής γνώμης μέσω των ΜΜΕ κάτι το οποία θα συμβεί το επόμενο διάστημα με το μέγιστο σεβασμό στα θύματα του δυστυχήματος.
Ο ΟΣΕ κάνει επιπλέον γνωστό ότι, ο Σταθμάρχης βάρδιας του Σταθμού της Λάρισας και ο Προϊστάμενος του έχουν τεθεί από την πρώτη στιγμή σε αργία καθότι βρίσκεται σε εξέλιξη η προανακριτική διαδικασία για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.