Ελλαδα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας

Πού αλλού καταγράφονται προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο κέντρο - Στο «κόκκινο» Κηφισός και Β. Σοφίας

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμος της Αθήνας, που είχαν κλείσει νωρίτερα λόγω της πορείας διαμαρτυρίας, που έκαναν από τα γραφεία της Hellenic Train στη λεωφόρο Συγγρού προς τη Βουλή τα εργατικά συνδικάτα της Αττικής, φοιτητικοί σύλλογοι και άλλοι μαζικοί φορείς, για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Την ίδια ώρα, παραμένει αυξημένη η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου με τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στη Βασιλίσσης Σοφίας και στην κάθοδο της Κηφισίας.

Νωρίτερα, ξέσπασαν επεισόδια σε συνέχεια της πορείας για την τραγωδία στα Τέμπη προς τον σταθμό Λαρίσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα νεαρών άρχισε να πετά φωτοβολίδες και να καίει κάδους.

Η αστυνομία, με τη σειρά της, απάντησε με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν ένα πανό το οποίο έγραφε: «Οι νεκροί μας θυσία για το κέρδος. Δεν είναι λάθος, είναι έγκλημα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqw547gzte3d)

Ένταση υπήρξε και στη Θεσσαλονίκη σε ανάλογη πορεία για το δυστύχημα στα Τέμπη. Πιο συγκεκριμένα, η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα και έφτασε λίγο πριν από τον νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, όπου άτομα πέταξαν πυρσούς προς τις αστυνομικές δυνάμεις, στην οδό Μιχαήλ Καλού, οι οποίες απάντησαν με τη χρήση δακρυγόνων.

Στη συνέχεια και ενώ η πορεία επέστρεφε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ομάδα ατόμων πέταξαν πυρσούς και πέτρες προς το Τμήμα Ασφαλείας, στην οδό Δωδεκανήσου. Και στις δύο περιπτώσεις η ένταση εκτονώθηκε γρήγορα, ενώ δεν υπήρξαν προσαγωγές. Η πορεία κατέληξε στο άγαλμα του Βενιζέλου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY