Ελλαδα

Αρκάς για σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Το σκίτσο με τον άγγελο στο διαλυμένο βαγόνι

Συγκλονίζει ο σκιτσογράφος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αρκάς αναφέρεται στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη με ένα ακόμη σκίτσο
Ο Αρκάς αναφέρεται στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη με ένα ακόμη σκίτσο © Arkas - The Original Page/Facebook

Αρκάς - Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη - Το σκίτσο στο Facebook με τον άγγελο στο κατεστραμμένο βαγόνι - Το μήνυμα για τις ευθύνες

Ο Αρκάς έχει αναρτήσει ένα νέο σκίτσο για τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα 43 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Στο σκίτσο, το οποίο -όπως αναφέρει το μήνυμα που το συνοδεύει- «δημιουργήθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα με μια απλή εντολή σε πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης», υπάρχει ένας άγγελος μέσα σε ένα κατεστραμμένο βαγόνι τρένου.

Το πένθος είναι βαρύ για τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι ανθρώπινες ιστορίες για την τραγωδία στα Τέμπη συγκλονίζουν. Ανάμεσα στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και οι δύο δίδυμες από την Καλαμπάκα μαζί με την ξαδέλφη τους.

Ο Αρκάς και το σκίτσο στο Facebook για την τραγωδία στα Τέμπη

Στο ίδιο μήνυμα που συνοδεύει το σκίτσο στη σελίδα του Αρκά επισημαίνεται: «Κι όμως, σε εποχή τόσης τεχνολογίας, η φυσική ηλιθιότητα αυτού του κράτους παραμένει εγκληματικά ακμαία».

Τα ερωτήματα για το πώς βρέθηκαν τα δύο τρένα στην ίδια γραμμή παραμένουν αναπάντητα, την ώρα που ξεχειλίζει η οργή των συγγενών, οι οποίοι ζητούν απόδοση ευθυνών.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Posted by ARKAS -The Original Page on Wednesday, March 1, 2023

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρκάς είχε δημοσιεύσει το πρωί της Τετάρτης (1/3) ένα συγκλονιστικό σκίτσο για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ