Ελλαδα

Δίδυμες αδελφές και η ξαδέλφη τους μεταξύ των νεκρών της τραγωδίας στα Τέμπη

Ήταν φοιτήτριες από την Καλαμπάκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
© ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Οι νεκρές φοιτήτριες από την Καλαμπάκα και ο αριθμός των νεκρών

Ανάμεσα στους 38 νεκρούς της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη βρίσκονται δίδυμες αδελφές, αλλά και η ξαδέλφη τους από την Καλαμπάκα. 

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, έχει γίνει ήδη η αναγνώριση των σορών των τριών κοριτσιών. Συνολικά πέντε νεαρές κοπέλες από την Καλαμπάκα φέρεται να βρήκαν τραγικό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα που καταγράφηκε το βράδυ της Τρίτης (28.2) στα Τέμπη. 

Η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, Eλισάβετ Καρανίκα, χαρακτήρισε τραγικές τις σκηνές που εκτυλίσσονται στα νοσοκομεία της πόλης. «Παραμένουμε εδώ με μεγάλο αριθμό εθελοντών. Είναι τραγικές οι εικόνες. Μια οικογένεια έχει χάσει δύο κόρες 20 χρονών. Είναι πολύ τραγικό» δήλωσε η κ. Καρανίκα λέγοντας ότι ουδέποτε ξανά έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο. Επιπλέον, μεγαλώνει η αγωνία και για δύο 22χρονους φοιτητές επίσης από την Καλαμπάκα που ήταν στο τρένο και δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Στο νοσοκομείο Τρικάλων μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης μια 22χρονη κοπέλα η οποία επέβαινε στο μοιραίο τρένο και αντιμετώπισε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, καθώς εισέπνευσε καπνούς από τα καμένα βαγόνια. 

Διαβάστε τα τελευταία νέα για την πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ