- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αναταραχή σε αεροδρόμιο της Πενσιλβάνια - Άντρας πήγε με εκρηκτικό μηχανισμό στη βαλίτσα του
Επρόκειτο να επιβιβαστεί σε πτήση για το Ορλάντο
Πενσιλβάνια: Συνελήφθη άντρας που πήγε στο αεροδρόμιο με εκρηκτικό μηχανισμό στη βαλίτσα του - Επρόκειτο να επιβιβαστεί σε πτήση για το Ορλάντο.
Άνδρας που πήγε σε αεροδρόμιο με εκρηκτικό μηχανισμό σε αποσκευή του συνελήφθη στην πολιτεία Πενσιλβάνια, ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη οι αμερικανικές αρχές.
«Ο μηχανισμός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια συνηθισμένου ελέγχου αποσκευών» τη Δευτέρα, στο αεροδρόμιο Lehigh Valley International, στις ανατολικές ΗΠΑ, εξήγησε η ομοσπονδιακή υπηρεσία που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια των μεταφορών (TSA) σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.
«Η βαλίτσα ενεργοποίησε συναγερμό όταν εισήλθε στη συσκευή ελέγχου αποσκευών», ωθώντας πράκτορα της TSA να ελέγξει το περιεχόμενο, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.
Αφού περιεργάστηκε κυλινδρικό αντικείμενο μέσα στη βαλίτσα, η ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) συμπέρανε πως επρόκειτο πράγματι για ενεργό εκρηκτικό μηχανισμό, που περιείχε σκόνη όμοια με εκείνη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή πυροτεχνημάτων, σύμφωνα με αναφορά του FBI, που περιήλθε σε γνώση του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios.
Η βαλίτσα περιείχε επίσης συσκευασία με βουτάνιο, αέριο που χρησιμοποιείται κυρίως ως καύσιμο, αναπτήρα, καθώς και σωλήνα με κατάλοιπα λευκής σκόνης, διευκρίνισε το Ομοσπονδιακό Γραφείο Έρευνας.
Ο ύποπτος, που κατονομάστηκε ως Μαρκ Μάφλι από την αστυνομία, επρόκειτο να επιβιβαστεί σε πτήση για το Ορλάντο (Φλόριντα).
Ο Μάφλι έφυγε από το αεροδρόμιο τη Δευτέρα, μόλις άκουσε αναγγελία του συστήματος ειδοποιήσεων που τον καλούσε να προσέλθει στο γραφείο ασφαλείας. Συνελήφθη από την αστυνομία μερικές ώρες αργότερα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δήλωση του ισραηλινού πρωθυπουργού για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Το Νέο Δελχί «υποστηρίζει κάθε ειρηνευτική προσπάθεια για τον σκοπό αυτό»
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Ποιος είναι ο Γιόργκεν Φένεκ
Έχει κηρυχθεί εθνικό πένθος μέχρι και την ημέρα της κηδείας
Γιατί ανησυχούν οι αγορές
Τα βαγόνια ευτυχώς σταμάτησαν σε σημείο όπου δεν βρίσκονται σε ανάποδη θέση
Η αξία των οποίων κυμαίνεται από 20 έως 10.000 ευρώ
Το Ιράν χαρακτήρισε την ανάρτηση «γελοία»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ζητά από τον τεχνολογικό κολοσσό να ακολουθήσει το παράδειγμα της Google μετά το διάταγμά του
Καταγγελίες για υποκλοπή και «άδειασμα» τραπεζικών λογαριασμών
Την πολιτική του επιβίωση φοβάται ο Ρώσος πρόεδρος αν ο πόλεμος στην Ουκρανία τερματιστεί χωρίς νίκη της Μόσχας
Προτίμησε μια ταπεινωτική τιμωρία από το να παραδοθεί στην αστυνομία
Αναγκάστηκε τελικά σε προσγείωση
Γιατί η συγκεκριμένη κατασκευή δεν παρασύρθηκε από τον χείμαρρο
Η τελευταία σχολική λεωφορειογραμμή πέρασε τη γέφυρα πριν καταρρεύσει
Ναυτικές δυνάμεις της αποστολής «Irini» πραγματοποίησαν έλεγχο στο πετρελαιοφόρο MV SUN
Ένας στους τρεις Ιταλούς θα είναι άνω των 65 ετών
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά της Τεχεράνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.