Ελλαδα

Ποινική δίωξη στη σύζυγο του Γιώργου Τράγκα για απόκρυψη εκατομμυρίων ευρώ

Φέρεται να μη δήλωνε κάθε χρόνο περιουσία περίπου 3 εκατομμυρία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Τράγκας - Μαρία Καρρά
© NDP

Γιώργος Τράγκας: Ποινική δίωξη στη Μαρία Καρρά για απόκρυψη εκατομμυρίων ευρώ

Αντιμέτωπη με κακουργηματικές κατηγορίες είναι η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της για απόκρυψη στα πόθεν έσχες περιουσιακών στοιχείων εκατομμυρίων ευρώ, από το 2012 έως το 2019.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα που αφορούν στην υποβολή ανακριβών δηλώσεων πόθεν έσχες από το 2012 έως το 2015 και στη μη υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες για τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2019.

 Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα καλέσει σε απολογία την κ. Καρρά η οποία ως δημοσιογράφος ανήκει στις κατηγορίες των φορολογουμένων που έχουν υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη κ. Καρρά ξεκίνησε μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του πορίσματος του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπου Βουρλιώτη σύμφωνα με το οποίο η κ. Καρρά φέρεται να μη δήλωνε κάθε χρόνο περιουσία περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Το επίμαχο ποσό φέρεται να αφορά είτε καταθέσεις της σε ατομικούς ή κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον Γιώργο Τράγκα είτε σε απόκτηση νέας ακίνητης περιουσίας.

Πηγή: ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ