Ελλαδα

Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει από τη συναυλία των καλλιτεχνών

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στο κέντρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
[359433] ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Π.Δ. 85 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Κίνηση στους δρόμους: Ταλαιπωρία στο κέντρο - Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει από τη συναυλία των καλλιτεχνών

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η Αστυνομία λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν αυτή την ώρα καλλιτέχνες έξω από το θέατρο REX, στην οδό Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από το ύψος της Συγγρού και στην οδό Πανεπιστημίου

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η Αστυνομία λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν αυτή την ώρα καλλιτέχνες έξω από το θέατρο REX, στην οδό Πανεπιστημίου η οποία συνεχίζουν τον αγώνα τους αφού διαφωνούν με την κυβερνητική πρόταση.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από το ύψος της Συγγρού και στην οδό Πανεπιστημίου.

Μποτιλιάρισμα θα συναντήσουμε στην Ακαδημίας  και στην Κανάρη αλλά και στην  Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Κηφισίας από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι και την Πανόρμου.
 Δυσκολίες στην Κατεχάκη από Καισαριανή προς Βύρωνα.
Προβλήματα στην  κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι και τον Κόκκινο Μύλο και στην άνοδο από Πειραιώς μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια. 
Μποτιλιάρισμα επίσης σε Φιλολάου Υμηττού και Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Νωρίτερα, οι καλλιτέχνες έστειλαν επιστολή προς τον υφυπουργό Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλαο Γιατρομανωλάκη, η οποία κοινοποιήθηκε και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία ζητούν την ακύρωση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022, αίτημα για το οποίο έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας «για αντισυνταγματικότητα και αντίθεση στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Την επιστολή υπογράφουν 18 φορείς και σωματεία όλου του κλάδου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.