- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρήτη - Νεκρός ο 40χρονος - Ο τραυματισμός με αλυσοπρίονο και η νοσηλεία στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ
Δεν τα κατάφερε ο 40χρονος στην Κρήτη που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με αλυσοπρίονο.
Ο 40χρονος Σταμάτης Π. κλάδευε ελιές στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν τραυματίστηκε. Υπέκυψε στα σοβαρά του τραύματα το βράδυ της Κυριακής (19/2). Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους.
Ο Σταμάτης Π. είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας μετά τον τραυματισμό του στο χέρι με το αλυσοπρίονο, υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 40χρονος υπεβλήθη σε χειρουργείο και μπήκε στη ΜΕΘ, όπου και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.
Συγγενείς και φίλοι είχαν απευθύνει έκκληση για αίμα σε όσους μπορούσαν να δώσουν για τον 40χρονο άνδρα στην Κρήτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεμένα τα καράβια στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ
Η ανακοίνωση της Πρυτανείας
Ποια άλλα ονόματα τη συνοδεύουν
Πόσο θα παραμείνει κρεμασμένο στο σπίτι
«Τρέχει» ο διαγωνισμός «Σχεδίασε τα λεωφορεία της Αθήνας»
Τι μπορείτε να κάνετε το τριήμερο στην πόλη
Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Οι ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Παρά την αναμενόμενη κακοκαιρία
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.