- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πλησίασε τους 22 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα
Οι περιοχές που ανέβηκε περισσότερο ο υδράργυρος
Καιρός: Πλησίασε τους 22 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα στη Θεσσαλία, σύμφωνα με το meteo
Υψηλές για την εποχή μέγιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν το Σάββατο, στα ηπειρωτικά και ιδιαίτερα στη Θεσσαλία, όπου ο υδράργυρος ξεπέρασε τοπικά τους 21 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Καρδίτσα (21,6 βαθμοί), Τρίκαλα (21,5), Καλαμπάκα (21,5), Μουριές Κιλκίς (21,2) και Καλαμάτα (21,1).
Ο καιρός την Κυριακή
Την Κυριακή αναμένεται και πάλι γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, στην Πελοπόννησο, στη Θράκη, στην Ανατολική Στερεά, στο Αιγαίο, στην Εύβοια και στην Κρήτη. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου, θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κινηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές της και, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 1 έως 19, στη Θεσσαλία από 4 έως 20, στην Ήπειρο από 1 έως 16, στην Στερεά από 2 έως 19, στην Πελοπόννησο από 1 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 15, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 17, στις Κυκλάδες από 8 έως 16, στα Δωδεκάνησα από 6 έως 16 και στην Κρήτη από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από έως νότιες έως δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς ίδιας έντασης.
Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 Μποφόρ, όμως από το πρωί έως το μεσημέρι θα γίνουν πρόσκαιρα βορειοδυτικοί έως 2 έως 4 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ποιες κατηγορίες δεξιοτήτων είναι χρήσιμες για την επαγγελματική σταδιοδρομία των νέων
Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη
Κανένα ενδεχόμενο για νέα παράταση, αναφέρουν πηγές του υπουργείου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μερικές προσωπικές αναμνήσεις και μια πρόταση για το Γήπεδο Μπάσκετ του Αστέρα Εξαρχείων
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τη Δευτέρα - Έως 36 βαθμούς η θερμοκρασία
Επτά συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια
Παρατεταμένο κύμα καύσωνα σε Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ελβετία
Παραμένουν στο σημείο οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με κάταγμα μηρού - Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.