- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός: Βροχές και χιόνια σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 - Η πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας επιφυλάσσει ο καιρός σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ενώ τα χιόνια επιμένουν.
Την Κυριακή προβλέπονται λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και σταδιακά στα κεντρικά, με τοπικές βροχές από τις βραδινές ώρες στα κεντρικά ηπειρωτικά και την Εύβοια, χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κεντρικής Στερεάς, της Εύβοιας, της Βόρειας Πελοποννήσου και πιθανώς της Κρήτης. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, που στα βόρεια θα είναι ισχυρός.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί από -6 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -8 έως 3 βαθμούς), -4 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -2 έως 11 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -5 έως 8 βαθμούς), 4 έως 12 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 2 έως 10 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 5 έως 12 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 Μποφόρ. Βαθμιαία θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 Μποφόρ και στο Βόρειο Αιγαίο τις βραδινές ώρες σε ισχυρούς 6 Μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ βαθμιαία μετά το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς μέτριους 4-5 Μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, σταδιακά πυκνότερες από το μεσημέρι αναμένονται στην Αττική. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βόρεια τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, με βαθμιαία ενίσχυση από το απόγευμα σε μέτριους 5 Μποφόρ και στα ανατολικά σε ισχυρούς 6 Μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και παγετός τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 Μποφόρ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου από τον Πειραιά προς Χίο και Λέσβο
Βελτιώνεται το σκηνικό - O υδράργυρος θα αγγίξει τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.