Ελλαδα

Πού εντοπίζονται προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Οι περιοχές με διακοπές ρεύματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Χιόνια στα καλώδια της ηλεκτροδότησης, τον δρόμο και τα αυτοκίνητα
© Nick Paleologos / SOOC

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» - Διακοπές ρεύματος σε Αττική και Εύβοια: Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών 

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» προκάλεσε προβλήματα ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, με τα συνεργεία να προχωρούν σταδιακά, και όσο ο καιρός το επιτρέπει, στην αποκατάστασή τους. 

Συγκεκριμένα, διακοπές ηλεκτροδότησης έχουν καταγραφεί σε τμήματα των περιοχών Νέα Μάκρη, Ασπρόπυργο και Οινόφυτα καθώς και σε επτά οικισμούς στην Εύβοια

Στις περιοχές της Αττικής συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών στις 3 γραμμές που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Στην Κεντρική Εύβοια παραμένουν εκτός λειτουργίας έξι οικισμοί του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων και αναμένεται πολύ σύντομα η αποκατάσταση του δικτύου. Το ίδιο ισχύει και για το χωριό Τρούπη στη βόρεια Εύβοια.
Ο ΔΕΔΔΗΕ επαναλαμβάνει ότι όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 8004004000 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ