Ελλαδα

Το απολαυστικό σκίτσο του Αρκά για την κακοκαιρία και τα χιόνια

«Και κακοκαιρία "Μπάρμπαρα" σας έχω»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αρκάς αναφέρεται στην κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» και τα χιόνια που έφερε τον Φεβρουάριο
Ο Αρκάς αναφέρεται στην κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» και τα χιόνια που έφερε τον Φεβρουάριο © ARKAS -The Original Page/Facebook

Αρκάς και κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» - Το σκίτσο για τα χιόνια και το τσουχτερό κρύο

H κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έφερε χιόνια στη Αττική και σε άλλους νομούς της χώρας. Ο Αρκάς ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ένα σκίτσο, με το οποίο σχολιάζει το τσουχτερό κρύο και την κακοκαιρία που επηρεάζει μεγάλο μέρος της χώρας.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ελήφθη απόφαση για κλειστά σχολεία στην Αττική τη Δευτέρα (6/2) σε όλο το Λεκανοπέδιο. Επίσης, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» θα είναι κλειστά τα καταστήματα στη βόρεια Αττική.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», και το επόμενο 24ωρο τα κύρια χαρακτηριστικά είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες, ο ισχυρός παγετός, οι κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις σε περιοχές της ανατολικής Ελλάδας, καθώς και οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ στα πελάγη.

Το σκίτσο του Αρκά για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»

Ο σκιτσογράφος απεικονίζει τον μήνα «Φεβρουάριο» με σκούφο, κασκόλ και γάντια. Το τοπίο είναι χιονισμένο και ο άνεμος φυσά, δημιουργώντας μια... γυναικεία φιγούρα.

«Και Μπάρμπαρα σας έχω» αναφέρει ο «Φεβρουάριος» εν μέσω κακοκαιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρκάς είχε δημοσιεύσει και άλλο σκίτσο για τον Φεβρουάριο, στο οποίο ο δευτερος μήνας του 2023 προειδοποιούσε για το τσουχτερό κρύο που έφερνε μαζί του. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ