Ελλαδα

Στις φυλακές θα οδηγηθεί ο 50χρονος γυναικοκτόνος της Νίκαιας

Τι υποστήριξε στην απολογία του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στις φυλακές θα οδηγηθεί ο 50χρονος γυναικοκτόνος της Νίκαιας

Στις φυλακές θα οδηγηθεί ο συζυγοκτόνος της Νίκαιας - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε λίγο νωρίτερα ο 50χρονος Χ.Κ. ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε την 54χρονη γυναίκα του στο σπίτι τους στη Νίκαια τα ξημερώματα της Κυριακής.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 50χρονος άνδρας αποφασίστηκε να προφυλακιστεί έως την εκδίκαση της υπόθεσης ή εκτός και εάν αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μετά από αίτημα αποφυλάκισης το οποίο μπορεί να καταθέσει σε έναν μήνα από σήμερα.

Μάλιστα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο 50χρονος μετά την απολογία του και ενώ περίμενε την απόφαση, υπέστη κρίση πανικού. Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή και είχε κριθεί αναγκαία η νοσηλεία του για μια ημέρα στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Τι υποστήριξε στην απολογία του

Ο 50χρονος, ο οποίος έφτασε λίγο μετά τις δέκα το πρωί στην εισαγγελία Πειραιά, απολογήθηκε στον ανακριτή και υποστήριξε πως για την κακιά στιγμή, φταίει το αλκοόλ και τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε προβληματισμένος για το κατά πόσο η κόρη τους θα καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ από τον θάνατο της μητέρας της.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, ο 50χρονος έπειτα από έναν έντονο καυγά με την Ταξιαρχούλα Καρδερίνη, την 59χρονη σύζυγό του, τη χτύπησε και εν συνεχεία τη στραγγάλισε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ