Ελλαδα

Απολογείται τώρα ο 50χρονος που στραγγάλισε την σύζυγο του στη Νίκαια

To χρονικό της υπόθεσης

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απολογείται τώρα ο 50χρονος που στραγγάλισε την σύζυγο του στη Νίκαια

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Απολογείται τώρα ο 50χρονος που στραγγάλισε την σύζυγο του - To χρονικό της υπόθεσης

Στην εισαγγελία Πειραιώς έφτασε λίγο μετά.τις 10.30 ο 50χρονος άνδρας που την περασμένη εβδομάδα στραγγάλισε την σύζυγο του μέσα στο σπίτι τους στη Νίκαια.

Ο κατηγορούμενος, που έχει ομολογήσει την πράξη του ενώπιον των αστυνομικών, είχε αποδώσει την δολοφονία στο αλκοόλ και τα σοβαρά
προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το φονικό είχε γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Βοσπόρου. Έπειτα από έναν έντονο διαπληκτισμό, ο 50χρονος εκτός ελέγχου αρχικά χτύπησε και εν συνεχεία σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 54χρονη σύζυγο του, Ταξιαρχούλα Καρδερίνη.

Λίγο αργότερα, κάλεσε το 100 και ενημέρωσε πως σκότωσε την γυναίκα του. Η ανήλικη κόρη τους, βρισκόταν με την γιαγιά της και δεν είδε την δολοφονία της μητέρας της. Το ανήλικο κορίτσι, παραμένει, πέντε ημέρες μετά, σε κατάσταση σοκ.

Η νεκροτομή στη σορό της 54χρονης έγινε στο νεκροτομείο Αθηνών από τον ιατροδικαστή Γιώργο ΝτιΛέρνια, ο οποίος επιβεβαίωσε πως το θύμα στραγγαλίστηκε.

Ο κατηγορούμενος σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επικαλεστεί τα προβλήματα αλκοολισμού και ψυχικής αστάθειας που αντιμετωπίζει, προκειμένου να δικαιολόγησε την πράξη του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ