Ελλαδα

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Τα ψυχιατρικά προβλήματα και η ενδοοικογενειακή βία

Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Τα ψυχιατρικά προβλήματα και η ενδοοικογενειακή βία
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Ίχνη στραγγαλισμού διαπίστωσε ο ιατροδικαστής - Σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα ο δολοφόνος - Ενδοοικογενειακή βία

Ίχνη στραγγαλισμού διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Πειραιώς στον λαιμό της 54χρονης γυναίκας, την οποία φέρεται να σκότωσε ο ίδιος της ο σύζυγος μέσα στο σπίτι τους στην Νίκαια.

Το έγκλημα συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στην οδό Βοσπόρου. Ο φερόμενος ως δράστης, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών, λογομαχία με την σύζυγο του και την έπνιξε με τα χέρια του.

Εν συνεχεία κάλεσε την αστυνομία, ζητώντας να έρθουν στο σπίτι.

Ψυχιατρικά προβλήματα και ενδοοικογενειακή βία

Η ανήλικη κόρη του ζευγαριού η οποία ευτυχώς δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας, ζούσε ένα μαρτύριο. Ο πατέρας της και φερόμενος ως δολοφόνος της 54χρονης, αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Μάλιστα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ενώ ήταν γνωστός στο τοπικό τμήμα για περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Οι ξυλοδαρμοί ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στο σπίτι με την 54χρονη και την ανήλικη κοπέλα να βιώνουν δραματικές καταστάσεις.

Ο φάκελος της δικογραφίας που σχηματίζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά θα μεταφερθεί στον Εισαγγελέα.

Το ίδιο όμως δεν ισχύει και για τον 50χρονο, προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς εξαιτίας της κατάστασης της ψυχικής του υγείας κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Υπέστη μια ακόμη επιληπτική κρίση. Αυτό συνέβαινε συχνά τα τελευταία χρόνια, με τους αστυνομικούς να συμπεραίνουν πως ο άνθρωπος, δεν λάμβανε την φαρμακευτική του αγωγή. Ενδεχόμενο που ερευνάται και ήδη αναζητούνται ιατρικές συνταγές και φάρμακα μέσα στο σπίτι της οικογένειας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY