Ελλαδα

Φονική ενέδρα σε άνδρα στην Καλαμάτα

Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καλαμάτα: Φονική ενέδρα σε άνδρα - Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη
ΕΛΑΣ - ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI

Καλαμάτα: Πυροβόλησαν άνδρα στη μέση του δρόμου - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα στην Καλαμάτα για τον εντοπισμό των δραστών που λίγο πριν τις 11 έστησαν καρτέρι και αφού ξυλοκόπησαν έναν άνδρα, τον πυροβόλησαν και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες που εξαφανίστηκαν με ένα σκουρόχρωμο όχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των αστυνομικών, το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, στο κέντρο της Καλαμάτας.

Οι δράστες, φαίνεται οτι παρακολουθούσαν το θύμα τους που κινείτο με μοτοσικλέτα και μόλις βρήκαν ευκαιρία, του έκλεισαν τον δρόμο με το αυτοκίνητο που επέβαιναν. Δύο άνδρες κατέβηκαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα, ο ένας τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα.

Όλα αυτά, συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτη μάτια περαστικών –ακόμη και παιδιών–, με τους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν σημαντικές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ωστόσο εξετάζονται και άλλα σενάρια οικονομικής φύσεως και διαφορών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ