- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο πατέρας της Καρολάιν εμπλέκει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο σε συμμορία ναρκωτικών
Τι καταγγέλει - Ο λόγος που τη σκότωσε
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Πατέρας Καρολάιν Κράουτς: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη σκότωσε γιατί ήξερε για τα ναρκωτικά
Για τη δολοφονία της κόρης του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά μίλησε ο Ντέιβιντ Κράουτς. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της αδικοχαμένης νεαρής μητέρας ανέφερε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Το πρωινό» του ΑΝΤ1, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών», γεγονός που γνώριζε η Καρολάιν και γι' αυτό, όπως είπε, τη σκότωσε.
Στη συνέντευξη αυτή, ο πατέρας της Καρολάιν υποστήριξε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος του έχει παραδεχθεί την πραγματικότητα σε επιστολή που του έστειλε, κάτι που –όπως είπε– μπορεί να επιβεβαιώσει και η μητέρα του.
«Ξέρω ακριβώς γιατί την σκότωσε. Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε μια συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος χρειαζόντουσαν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρνει και να μεταφέρει ναρκωτικά. Επρόκειτο για μια δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι έγινε. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένας πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν αυτός συνέχιζε με τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε για τις Φιλιππίνες».
»Έτσι εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι. Τους είπε ότι "το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει". Τότε εκείνοι του είπαν ότι "δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό". "Αν με αφήσει θα είναι εντάξει" τους είπε. "Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει άρα πρέπει να την ξεφορτωθούμε" του απάντησαν. Εκείνος είπε "δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό". Έτσι στο τέλος την σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε ότι αν δεν το έκανε εκείνος, θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας. Ο Μπάμπης μου το είπε, μου έγραψε γράμμα. Και το είπε και στη μητέρα του. Αν μιλήσετε με τη μητέρα του θα το επιβεβαιώσει. Ποιο θα ήταν το νόημα να το αναφέρει στη δίκη. Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για μένα», ανέφερε αναλυτικά ο πατέρας της Καρολάιν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 200 κλήσεις στην Πυροσβεστική
Ζημιές και σε παρκαρισμένα οχήματα
Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα με τη συνδρομή ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων
Νέες βροχοπτώσεις το βράδυ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής
Στα 40.2 mm το ύψος βροχής στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας
Ο Γιώργος και ο Ανδρέας δύο εκ των τεσσάρων τιμητικά προσκεκλημένων
Τα έντονα καιρικά φαινόμα προκάλεσαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
«Η εκτόνωση του φαινομένου θα είναι γρήγορη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει το ισχυρό μπουρίνι που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας
Κατέρρευσε σκαλωσιά στον Πειραιά λόγω των ανέμων - Διεκόπη η κυκλοφορία του Τραμ
Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα το λεκανοπέδιο - Πόσα θα διαρκέσει
Από τον καύσωνα στις καταιγίδες
Οι εικόνες μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου
Ο ασθενής νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο του νησιού
Ο Γιώργος Ξυλούρης αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες - Δικάζεται και για απείθεια στην πρώτη κλήση του
Μετά την ανακοίνωση της ΕΚΕ για τον πόλεμο στη Γάζα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζονται αρχές επιστημονικής αμεροληψίας και δεοντολογίας
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Πώς ο 44χρονος στην Άνδρο την εξαπάτησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.