- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Στον εισαγγελέα η μητέρα που πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα
Οι γονείς της ενημέρωσαν τις αρχές
Αλιάκμονας - Βέροια: Νεκρό βρέφος 11 μηνών - Η ομολογία της μητέρας για το έγκλημα και η μεταφορά της στον εισαγγελέα
Στον εισαγγελέα Βέροιας αναμένεται να οδηγηθεί η μητέρα του 11 μηνών βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η 29χρονη έφυγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το 11 μηνών κοριτσάκι της από το χωριό Σταυρός Ημαθίας, όπου ζούσε με συγγενείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το παιδί της. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ξεκίνησαν οι έρευνες και το μωρό βρέθηκε τελικά νεκρό σε μία όχθη της τεχνητής λίμνης. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.
Όπως αναφέρει το veriotis.gr, η μητέρα αρχικά υπέδειξε στους Αστυνομικούς ότι είχε αφήσει το μωρό σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Βέροια, αλλά έπειτα από έρευνα στο σημείο δεν εντοπίστηκε κάτι. Στη συνέχεια η μητέρα αναίρεσε τους ισχυρισμούς της λέγοντας, αργά πλέον το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, πως είχε πετάξει το μωρό στο Φράγμα του Αλιάκμονα. Έπειτα από έρευνες της Αστυνομίας στο σημείο, το μωρό εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από τα παγωμένα νερά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάουσας, όπου θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου.
Αλιάκμονας: Τι είπε η μητέρα του βρέφους κατά την ομολογία της στους αστυνομικούς
Η νεαρή ομολόγησε το πρωί της Δευτέρας (2/1) στους αστυνομικούς πως το πήρε μαζί της το βράδυ της παραμονής και ώρες αργότερα επέστρεψε μόνη της. «Το σκότωσα γιατί δεν πήγαινε άλλο. Δεν μπορούσα να το ακούω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 20χρονη, η οποία ομολόγησε πως ήταν η ίδια που σκότωσε το παιδί της.
Στο νοσοκομείο εκτός από τον θάνατο του βρέφους διαπιστώθηκε πως το άτυχο κοριτσάκι έφερε δαγκωματιές από ζώα στο σώμα του, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThessToday.gr έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό του από επικουρικό ιατροδικαστή, σε νοσοκομείο της Νάουσας.
Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος ζει σε κοντινό χωριό, το επισκεπτόταν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.