Ελλαδα

Νεκρή 16χρονη σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκίδα - Αυτοκίνητο έπεσε σε μαντρότοιχο

Στο νοσοκομείο ο 18χρονος οδηγός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατεστραμμένο αυτοκίνητο μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκίδα
© eviazoom.gr

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα: Το δυστύχημα με θύμα 16χρονη και οι έρευνες για τα αίτια

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία 16χρονη καταγράφηκε στη Χαλκίδα το βράδυ της Τετάρτης (14.12). Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα, το οποίο οδηγούσε 18χρονος, έπεσε σε μαντρότοιχο με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό της ανήλικης κοπέλας. 

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης στον κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, επί της οδού Στύρων, στην περιοχή Καμάρες, με θύμα την 16χρονη Αναστασία, η οποία ήταν συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 18χρονος, Βασίλης. Ο 18χρονος έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε παρακείμενο μαντρότοιχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 16χρονη, η οποία ανασύρθηκε, από πυροσβέστες, χωρίς τις αισθήσεις της από το όχημα. Τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 18χρονος οδηγός.

Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, ενώ σημειώνεται ότι στη περιοχή έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν πολλά τροχαία.

EviaZoom.gr - Χαλκίδα: Νεκρή σε τροχαίο 16χρονη συνοδηγός αυτοκινήτου που οδηγούσε 18χρονος

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ