Ελλαδα

Παραλίγο στο χωνευτήρι τα οστά της Μαλβίνας Κάραλη - Απλήρωτο το οστεοφυλάκιο

«Ενήμεροι οι συγγενείς», λέει ο αντιδήμαρχος Γρ. Λέων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαλβίνα Κάραλη
© EUROKINISSI

Μαλβίνα Κάραλη: Η οφειλή για την παραμονή των οστών στο οστεοφυλάκιο και οι δηλώσεις του Γρηγόρη Λέων

Στο χωνευτήρι του Α' Νεκροταφείο Αθηνών παραλίγο να καταλήξουν τα οστά της Μαλβίνας Κάραλη, αφού από το 2014 παραμένει απλήρωτο το οστεοφυλάκιο.

Σύμφωνα με τον Ant1, στην οικογένεια έχουν φτάσει ειδοποιήσεις για την οφειλή, ωστόσο το χρέος δεν έχει τακτοποιηθεί. «Ο κάθε συγγενής, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη φροντίδα των οστών του δικού του ανθρώπου πρέπει να εκπληρώνει κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις. Οι συγγενείς είναι ενημερωμένοι για τη χρέωση πριν τοποθετήσουν τα οστά στο οστεοφυλάκιο» είπε ο ιατροδικαστής και αντιδήμαρχος Αθηνών, Γρηγόρης Λέων.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-covj34wtjnrd)

Η προσωπική εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα: «Ας μην κατηγορήσουμε τα παιδιά της Μαλβίνας» 

Με αφορμή την υπόθεση φύλαξης των οστών της Μαλβίνας Κάραλη, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη. 

«Θα σας πω κάτι από προσωπικό μου βίωμα. Όταν έχασα τον πατέρα μου, τις πρώτες ημέρες πήγαινα πάνω από τον τάφο και του μιλούσα. Μιλούσαμε, μιλούσαμε, καθόμασταν μαζί, παρέα… Το έκανα για καιρό αυτό. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι δεν είναι εκεί ο πατέρας μου, αλλά είναι μέσα μου. Είναι στο μυαλό μου. Δεν ξαναπήγα ποτέ», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Τι σημαίνει ότι ήμουν καλός γιος όταν πήγαινα κάθε μέρα και μετά από μήνες, όταν κατάλαβα ότι δεν είναι εκεί ο πατέρας μου και είναι μέσα μου και μπορούσα να του μιλήσω και στο σπίτι και δεν ξαναπήγα ποτέ, μα ποτέ στο νεκροταφείο, ήμουν μετά κακό παιδί; Ο καθένας βιώνει την απώλεια και το πώς είναι όταν χάνει έναν δικό του άνθρωπο, το χειρίζεται προσωπικά. Ας μην κατηγορήσουμε τα παιδιά της Μαλβίνας, που δεν πήγαν να πληρώσουν», συμπλήρωσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ