Ελλαδα

Εν ενεργεία συνταγματάρχης ο ληστής με τη χειροβομβίδα στην Αργυρούπολη

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ληστεία με απειλή χειροβομβίδας σε τράπεζα στην Αργυρούπολη
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Αργυρούπολη: Eν ενεργεία συνταγματάρχης o δράστης της ληστείας σε τράπεζα - Η σύλληψή του από τις αρχές

Εν ενεργεία συνταγματάρχης του Στρατού είναι κατά πληροφορίες ο δράστης της ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη με απειλή χειροβομβίδας το πρωί της Δευτέρας (5/12). 

O 53χρονος συνελήφθη από τις αρχές νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στη Δάφνη, από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής. Μέχρι στιγμής, έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης τριών ληστειών σε τράπεζες της Νέας Σμύρνης και της Δάφνης και εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες επιθέσεις.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cotv5mz3b8zl)

Αργυρούπολη: Πώς δρούσε ο 53χρονος

Πριν από λίγες ημέρες, το Μega είχε δώσει στη δημοσιότητα βίντεο - ντοκουμέντο από τη δράση του ληστή με τη χειροβομβίδα, όπου είχε καταγραφεί ο τρόπος δράσης του.

Μάλιστα, φέρεται ότι και στις δύο πρώτες ληστείες, ο δράστης, αφού πηγαίνει στην τράπεζα, στέκεται προσωρινά σε κάποιο ΑΤΜ πληρωμών ή αναλήψεων μέχρι να διαπιστώσει αν υπάρχει αστυνομικός στον χώρο. Στη συνέχεια πηγαίνει στο ταμείο, όπου δείχνει τη χειροβομβίδα και ζητά τα χρήματα από τον υπάλληλο, απειλώντας ότι θα τραβήξει την περόνη και θα ακολουθήσει η έκρηξη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-coogogdg3li9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ