- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρήτη: Έλυσαν τις διαφορές τους με τα όπλα στο Αντισκάρι Ηρακλείου - Πυροβόλησαν 20χρονο μετά από καβγά
Με τα όπλα αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους δύο οικογένειες στο Αντισκάρι Ηρακλείου στην Κρήτη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 20χρονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι όταν δύο αδέρφια συναντήθηκαν με έναν 45χρονο πατέρα και τον 20χρονο γιο του σε δρόμο που οδηγεί στο Αντισκάρι Ηρακλείου.
Τα δύο αδέρφια οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους όταν είδαν τον πατέρα και τον γιο να περπατάνε στον δρόμο. Τότε, σταμάτησαν το όχημά τους και ξεκίνησε ένας μεγάλος καβγάς εξαιτίας κτηματικών διαφορών που έχουν.
Κατά τη διάρκεια του καβγά ο ένας αδερφός αποπειράθηκε να χτυπήσει με το αυτοκίνητο τον πατέρα με τον γιο ενώ ο άλλος αδερφός πλησίασε τον γιο και του έδωσε μπουνιά.
Στη συνέχεια ο πρώτος αδερφός που είχε ήδη βγει από το αμάξι πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε εναντίον των υπολοίπων. Η σφαίρα βρήκε τον 20χρονο γιο ενώ τα δύο αδέρφια μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο αιμόφυρτος 20χρονος μαζί με τον πατέρα του μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο αδερφών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σηκώθηκαν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Μετά από διακοπή ρεύματος
«Παρά τις δυσκολίες, τα κατάφερα»
Έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η τραγωδία του Ματιού και το στοίχημα για ένα κράτος που προλαμβάνει
Ο Θεοφάνης και η σύζυγός του Διανελία θα καθίσουν μαζί στα φοιτητικά έδρανα
Οι βάσεις με τη μεγαλύτερη άνοδο και πτώση
Η σπουδαία δισκογραφική πορεία του
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»
Πώς διαμορφώθηκαν φέτος οι Βάσεις
Είχε πάει για μπάνιο στην παραλία
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πάνω από 9.700 τα κενά στα πανεπιστήμια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι Σχολές με τα περισσότερα κενά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.