- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Μαρέβα Μητσοτάκη για την παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης παιδιών: «Δικά μας παιδιά όλα τα παιδιά της χώρας»
«To οργανωμένο κράτος οφείλει να προσαρμόσει ανάλογα τις δράσεις του» τονίζει μέσω Instagram
Μαρέβα Μητσοτάκη: Η σιωπή επιτέλους σπάει και η Πολιτεία κινητοποιείται
Η Μαρέβα Μητσοτάκη σε ανάρτησή της στο Instagram αναφέρεται στην Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών η οποία συνέπεσε με τις συγκλονιστικές καταγγελίες κατά της Κιβωτού του Κόσμου.
Όπως έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη: «Η Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κακοποίησης των Παιδιών πολιορκείται, φέτος, στη χώρα μας από καταγγελίες και αποκαλύψεις που συγκλονίζουν. Η σιωπή επιτέλους σπάει. Η Πολιτεία κινητοποιείται. Δράματα που άλλοτε έμεναν στα σκοτεινά υπόγεια της κοινωνίας τώρα έρχονται στο φως της Δικαιοσύνης. Το οργανωμένο κράτος οφείλει να προσαρμόσει ανάλογα τις δράσεις του. Στον τομέα της πρόληψης, σε εκείνον της τιμωρίας των ενόχων, αλλά κυρίως στο πεδίο της προστασίας των παιδιών που συχνά γίνονται θύματα για δεύτερη φορά.
Μερίδιο, όμως, στην προσπάθεια αυτή έχει και η κοινωνία. Αναβαθμίζοντας ο κάθε πολίτης τον ρόλο της οικογένειας. Μεγαλώνοντας με αλήθεια και αγάπη τα παιδιά μας. Αγρυπνώντας στον κύκλο μας. Και αντιμετωπίζοντας το κάθε κορίτσι και αγόρι γύρω μας, σαν δικό μας. Γιατί δικά μας παιδιά είναι όλα τα παιδιά της χώρας».
Η ανάρτησή της:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.