- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Σ. Αρναούτογλου απαντά στον Γ. Καλλιάνο: 20 χρόνια δίνω μάχη για τις υπερβολές και την παραπληροφόρηση
Δείτε την ανάρτησή του
Απάντηση Αρναούτογλου σε Καλλιάνο: 20 χρόνια δίνω μάχη να σταματήσουν υπερβολές και παραπληροφόρηση στον καιρό
Την απάντησή του στον Γιάννη Καλλιάνο σχετικά με την πρόγνωση του καιρού το τρέχον Σαββατοκύριακο έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου.
Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, με δημοσίευσή του στο Facebook, επισημαίνει ότι δεν παραπληροφόρησε ή υπερέβαλε όσον αφορά τις προγνώσεις του, καθώς το όνομά του εμπλέχθηκε «με πολύ έντεχνο μάλιστα τρόπο», ενώ ως απόδειξη δίνει το δελτίο καιρού που βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.
Επίσης, ο Σάκης Αρναούτογλου παραθέτει τον αριθμό των ακολούθων της σελίδας του στο Facebook, αλλά και το ότι τα βίντεο με το δελτίο καιρού του είναι καθημερινά πρώτο σε επισκεψιμότητα στο ΥouΤube ολόκληρης της ΕΡΤ, θέλοντας να δείξει την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τον κόσμο.
Μάλιστα, τονίζει ότι «η ΕΡΤ3 δίνει στον καιρό και το χρόνο αλλά και τη λεπτομέρεια που του αξίζουν, με πολύωρη δουλειά καθώς ο καιρός δεν γνωρίζει από ωράρια, χωρίς ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ για τις οποίες δίνω μάχη να σταματήσουν επιτέλους εδώ και 20 χρόνια!».
Υπενθυμίζεται ότι, ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε -μεταξύ άλλων- στη σελίδα του στο Facebook ότι «απεχθάνομαι την υπερβολή και την παραπληροφόρηση» και σημείωσε ότι «δεν έρχεται ο χειμώνας το Σαββατοκύριακο» και «δεν θα συμβεί κάτι ασυνήθιστο για τη χώρα», κάτι που εκλήφθηκε ως... σπόντα στον Σάκη Αρναούτογλου.
Η ανάρτηση - απάντηση του Σάκη Αρναούτογλου:
«Φίλες και φίλοι,
Κάποιες ιστοσελίδες (αρκετές από αυτές παρασυρομενες θέλω να πιστεύω, αφού δεν μπήκαν καν στον κόπο να διασταυρώσουν την αλήθεια ούτε και σήμερα) εμπλέκοντας το όνομά μου με πολύ έντεχνο μάλιστα τρόπο, άφησαν χθες να αιωρείται η άποψη ότι εγώ παραπληροφόρησα ή υπερβάλλα όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού για σήμερα και όχι μόνο! Η απόδειξη του αν το έκανα αυτό ή όχι βρίσκεται για μία ακόμα φορά μια ανάρτηση πιο κάτω.
Αν παραπληροφορώ ή υπερβάλω, γιατί λοιπόν οι 364.800 και βάλε φίλοι της καιρικής σελίδας μου στο Facebook (εδώ: https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts), η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ πραγματικά διαδικτυακή ΜΕΤΕΟ-παρέα στην Ελλάδα μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο?
Γιατί τότε τα βίντεο του δελτίου καιρού της ΕΡΤ3 είναι καθημερινά πρώτα σε επισκεψιμότητα στο youtube ολόκληρης της ΕΡΤ Α.Ε : (https://www.youtube.com/c/ert/videos) ?
Γιατί άραγε οι χιλιάδες φίλοι τηλεθεατές του δεκαπεντάλεπτου δελτίου καιρού της ΕΡΤ3, το οποίο παρεμπιπτόντως από τις 14 Νοεμβρίου αλλάζει ώρα και θα μεταδίδεται στις 17:45 το απόγευμα, και γύρω στις 22:00 το βράδυ, το διατηρούν εδώ και 20 περίπου χρόνια στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης στην ΕΡΤ3 σε καθημερινή βάση?
Να σας πω εγώ γιατί: Γιατί η ΕΡΤ3 δίνει στον καιρό και το χρόνο αλλά και τη λεπτομέρεια που του αξίζουν, με πολύωρη δουλειά καθώς ο καιρός δεν γνωρίζει από ωράρια, χωρίς ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ για τις οποίες δίνω μάχη να σταματήσουν επιτέλους εδώ και 20 χρόνια!
Τα υπόλοιπα είμαι σίγουρος ότι όλοι σας καταλαβαίνετε που αποσκοπούν από όποια μεριά κι αν προέρχονται!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ από καρδιάς για μία ακόμη φορά για τη στήριξη και την αγάπη σας, οι οποίες μου δίνουν καθημερινά δύναμη να συνεχίσω!
Με μεγάλη εκτίμηση σε καθεμία και καθένα από εσάς!
Για να μη χάνετε τον…καιρό σας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρατεταμένο κύμα καύσωνα σε Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ελβετία
Παραμένουν στο σημείο οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με κάταγμα μηρού - Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες
Το ταχύπλοο προσέκρουσε στην προβλήτα κατά την πρόσδεση - Ακυρώθηκε το δρομολόγιο
Άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων - Δεν απειλήθηκαν κατοικίες
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ένα ελικόπτερο επιχειρούν στο σημείο
25 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Ξεκινούν οι διαδικασίες για τα μηχανογραφικά
Πιλοτικό πρόγραμμα στοχευμένης αλιείας με χρηματοδότηση από την ΕΕ εξετάζει το υπουργείο
Γενικά αίθριο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.