Ελλαδα

Στην Ελλάδα ο Απόστολος Τζιτζικώστας μετά το τουρκικό μπλόκο στη Σμύρνη

«Τέλος καλό, όλα καλά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόστολος Τζιτζικώστας και Νίκος Δένδιας στο αεροπλάνο της επιστροφής από τη Σμύρνη
Απόστολος Τζιτζικώστας και Νίκος Δένδιας στο αεροπλάνο της επιστροφής από τη Σμύρνη @tzitzikostas/Twitter

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επέστρεψε στην Ελλάδα από την Τουρκία – Η απαγόρευση εισόδου στη Σμύρνη του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Επέτρεψε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Κυριακής ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μετά τη νέα ακραία πρόκληση από την Τουρκία με την απαγόρευση εισόδου του στη Σμύρνη.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Τζιτζικώστας έκανε γνωστό ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

«Λίγο πριν τη 01:00 χθες αργά το βράδυ προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας μαζί με τον φίλο, Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια. Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Τέλος καλό, όλα καλά», αναφέρει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Νίκος Δένδιας για Απόστολο Τζιτζικώστα: «Απαράδεκτη η απαγόρευση εισόδου του στη Σμύρνη

Το κυβερνητικό αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε στην Ελλάδα τον Απόστολο Τζιτζικώστα, επέστρεφε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου είχε πάει ο Νίκος Δένδιας.

«Αντιδράσαμε από την πρώτη στιγμή στην καταχρηστική κράτηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και στην απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου από τις τουρκικές αρχές και κινητοποιηθήκαμε για την παροχή αρωγής» σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο Twitter.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ακύρωσε το ταξίδι του στη Σμύρνη μετά την απαγόρευση εισόδου του Τζιτζικώστα στην Τουρκία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ