Ελλαδα

Κολωνός: Πατέρας 9χρονου παιδιού ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης

Τα προφίλ των τεσσάρων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το κατάστημα του Ηλία Μίχου στον Κολωνό, κλειστό και με συνθήματα
Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό © EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Οι νέες συλλήψεις και οι πληροφορίες για το προφίλ των δραστών

Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησαν την Πέμπτη οι αρχές για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ την ίδια ώρα εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης. Πρόκειται για 4 από τα πρόσωπα που αναγνώρισε η ανήλικη ως βιαστές της κατά την πρόσφατη συμπληρωματική κατάθεσή της στις αρχές. 

Κατά τις πρώτες πληροφορίες για το προφίλ των συλληφθέντων, πρόκειται για άνδρες 35 και 39 ετών, των οποίων τα κινητά και οι ηλεκτρονικές συσκευές κατασχέθηκαν στα πλαίσια της έρευνας. O 35χρονος συλληφθείς από τη Δυτική Αττική είναι ένα από τα πρόσωπα που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ υποστηρίζοντας ότι είχε επικοινωνία με την ανήλικη μέσω της ιστοσελίδας γνωριμιών στην οποία - όλα δείχνουν ότι- ο Ηλίας Μίχος της είχε ανοίξει προφίλ και της έκλεινε ραντεβού για σεξ έναντι αμοιβής. Κατά την έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκαν τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο κινητά και ένα τάμπλετ. 

Κολωνός – 12χρονη: Δύο νέες συλλήψεις και εντάλματα για βιασμούς- | 03/11/2022 | ΕΡΤ

Κολωνός - Βιασμός 12χρονης: Το προφίλ των τεσσάρων ανδρών

Το δεύτερο πρόσωπο που συνελήφθη είναι ένας 39χρονος από τα βόρεια προάστια, πατέρας ενός παιδιού 9 ετών, που εργάζεται στον χώρο της ιδιωτικής φύλαξης. Εκτός από το τάμπλετ και το κινητό του κατασχέθηκαν ακόμη και ένα πιστόλι των 9mm, καθώς επίσης και 40 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος που κατείχε νόμιμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», οι τέσσερις για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης την Πέμπτη, είναι άνδρες ηλικίας 35 έως 50 ετών,  «υψηλά αμειβόμενοι ιδιωτικοί υπάλληλοι». Τα άλλα δύο εντάλματα αφορούν έναν ηλεκτρολόγο και έναν υπεύθυνο καταστήματος που φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Όταν οι τρεις από αυτούς είχαν προσέλθει στη ΓΑΔΑ υποστήριξαν ότι πέρα από διαδικτυακές συνομιλίες στην ιστοσελίδα γνωριμιών, είχαν και τηλεφωνικές επικοινωνίες σε άλλες εφαρμογές. «Κάποιοι μάλιστα παραδέχθηκαν ότι είχαν ραντεβού με κορίτσια μέσω της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών blindchat, υποστήριξαν όμως ότι οι ερωτικές συνευρέσεις δεν έγιναν με τη 12χρονη», αναφέρει το ρεπορτάζ.

 

Κολωνός: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν 35χρονος και 39χρονος για την υπόθεση της 12χρονης | 4/11/22

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ