Ο Πολ Ευμορφίδης για το Προεδρικό Μέγαρο: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια;»
Η πρώτη του δήλωση μετά την περιβόητη εμφάνιση
Πολ Ευμορφίδης: Τι είπε για την εμφάνισή του με σανδάλια στο Προεδρικό Μέγαρο.
Τη δική του οπτική για την περιβόητη εμφάνιση με τα πέδιλα στο Προεδρικό Μέγαρο, που προκάλεσε πολλές συζητήσεις, έδωσε ο ιδιοκτήτης της Coco mat, Πολ Ευμορφίδης. Ο επιχειρηματίας, που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας, πήγε με σανδάλια και φορώντας ένα παντελόνι κι ένα μπλουζάκι, καθώς δεν θέλει να φοράει γραβάτες και δεν έχει καμία στην γκαρνταρόμπα του.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για το θέμα και φορώντας με ένα λευκό μαντήλι στο κεφάλι δήλωσε στον ρεπόρτερ «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;».
Συνεχίζοντας τη συνέντευξη και ζητώντας να του μιλούν στον ενικό, σχολίασε τα αθλητικά παπούτσια του ρεπόρτερ, που όπως τόνισε δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον: «Με αυτά τα παπούτσια έχεις πάει σε καμία χωματερή; Να πας για να μου πεις αν θα τα ξαναγοράσεις; Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης. Ανοίξαμε τρύπες για να βγαίνει το μεθάνιο και από εκείνη την ημέρα σκέφτομαι, αν φορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου, έτσι και τα βγάλεις θα φύγουμε όλοι απο εδώ. Δεν είναι σαν τα δικά μου από τη Λάρισα με βαμβάκι. Είσαι αγενής αν μου μιλάς στον πληθυντικό. Να μη φοράς παπούτσια που μολύνουν το περιβάλλον».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενόψει της επικείμενης κακοκαιρία ς
Προ των πυλών τα ακραία φαινόμενα
Έρχεται ραγδαία επιδείνωση με χιόνια, μποφόρ και καταρρακτώδεις βροχές - Live η πορεία
Οι προσαχθέντες έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κλειστά σχολεία και προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για τον πυροβολισμό 30χρονης στη Χαλκιδική τον Σεπτέμβριο του 2023
Ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών ζητά η Δικαιοσύνη να λάβει υπόψη το μήνυμα της απόφασης
Μη διαθέσιμη η πληρωμή εισφορών μη μισθωτών μέσω IRIS από 14:00 έως 16:00 λόγω εργασιών
Με απόφαση του περιφερειάρχη, Νίκου Χαρδαλιά - Πώς θα γίνουν τα μαθήματα
Συμβουλές για ασφαλέστερες μετακινήσεις
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι από Τετάρτη – Οδηγίες αυτοπροστασίας
Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
Αναμένονται τεράστιοι όγκοι βροχής σύμφωνα με τις προγνώσεις καιρού
Η κατάσταση της υγείας της
Ο γιος της, συνάδελφοι και φίλοι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Οδικά έργα σε Κηφισό, Αττική Οδό και Λεωφόρο Βουλιαγμένης φέρνουν έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση
«Ενδεχομένως θα πιεστούν οι ΜΕΘ» λέει ο καθηγητής Τζανάκης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές που θα «σαρώσουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.