- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Πολ Ευμορφίδης για το Προεδρικό Μέγαρο: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια;»
Η πρώτη του δήλωση μετά την περιβόητη εμφάνιση
Πολ Ευμορφίδης: Τι είπε για την εμφάνισή του με σανδάλια στο Προεδρικό Μέγαρο.
Τη δική του οπτική για την περιβόητη εμφάνιση με τα πέδιλα στο Προεδρικό Μέγαρο, που προκάλεσε πολλές συζητήσεις, έδωσε ο ιδιοκτήτης της Coco mat, Πολ Ευμορφίδης. Ο επιχειρηματίας, που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας, πήγε με σανδάλια και φορώντας ένα παντελόνι κι ένα μπλουζάκι, καθώς δεν θέλει να φοράει γραβάτες και δεν έχει καμία στην γκαρνταρόμπα του.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για το θέμα και φορώντας με ένα λευκό μαντήλι στο κεφάλι δήλωσε στον ρεπόρτερ «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;».
Συνεχίζοντας τη συνέντευξη και ζητώντας να του μιλούν στον ενικό, σχολίασε τα αθλητικά παπούτσια του ρεπόρτερ, που όπως τόνισε δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον: «Με αυτά τα παπούτσια έχεις πάει σε καμία χωματερή; Να πας για να μου πεις αν θα τα ξαναγοράσεις; Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης. Ανοίξαμε τρύπες για να βγαίνει το μεθάνιο και από εκείνη την ημέρα σκέφτομαι, αν φορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου, έτσι και τα βγάλεις θα φύγουμε όλοι απο εδώ. Δεν είναι σαν τα δικά μου από τη Λάρισα με βαμβάκι. Είσαι αγενής αν μου μιλάς στον πληθυντικό. Να μη φοράς παπούτσια που μολύνουν το περιβάλλον».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσωρινές αλλαγές σε διαδρομές λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ
H δόνηση έγινε αισθητή σε περιοχές της Ηπείρου και της Θεσσαλίας και στα νησιά του Ιονίου
Η ανακοίνωση του ΚΘΒΕ για τον θάνατο του ηθοποιού
Πόσοι επαναπατρισμοί έχουν γίνει συνολικά από τις 3 Μαρτίου
Στα χρόνια της Μεταπολίτευσης αναδείχθηκε σε μία από τις σημαντικότερες δημοσιογραφικές φωνές της εποχής
Το σημερινό σκίτσο του
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα υγείας
«Καταλύτης η πλήρης εφαρμογή του νέου ΚΟΚ»
Παράλληλα κατατέθηκαν και παράβολα της τάξης των 600.000 ευρώ
Αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
Σπιτονοικοκύρης εντόπισε νεκρή γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής σε διαμέρισμα στα Χανιά - Έρευνα των Αρχών
Έφοδος της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος σε σπίτι συνταξιούχου γιατρού - Κατασχέθηκε παράνομο υλικό
Τι ισχύει για εισιτήρια και αλλαγές
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Eίχε προβλεφθεί και υπήρχε υποστήριξη στο τηλεφωνικό κέντρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.