- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θύμα ξυλοδαρμού 19χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ - Του επιτέθηκαν έξι άτομα
Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο ο νεαρός παίκτης - Το χρονικό του επεισοδίου
Επίθεση από έξι άτομα στη Θεσσαλονίκη δέχτηκε 19χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ - Έχει κάταγμα και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σύμφωνα με το metrosport, ο 19χρονος Γιάννη Μανωλιούδης, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ όπως δήλωσε στον Ρ/Σ Metropolis 95,5 ο ατζέντης και εκπρόσωπός του, Διονύσης Γιαννόπουλος, ένας άλλος φίλος του, της ίδιας παρέας έχει ακόμη και δαγκώματα στο αυτί (!) και το δάχτυλό του:
«Ενημερωθήκαμε το βράδυ από τους γονείς, είναι από το Ρέθυμνο. Δέχθηκε απρόκλητη σωματική επίθεση σε νυχτερινή έξοδο, είχαν άδεια και το θέμα είναι προς διερεύνηση. Για το περιστατικό έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και θα εκδικαστεί το πρώτο 15ημερο του Νοεμβρίου. Η επίθεση έγινε κοντά στην πύλη του λιμανιού και γι’ αυτό η υπόθεση βρίσκεται στην αρμοδιότητα των λιμενικών αρχών. Δέχθηκαν επίθεση από μια παρέα έξι ατόμων περίπου οι εκ των οποίων δύο συνελήφθησαν».
Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του Γιάννη Μανωλιούδη, ο Διονύσης Γιαννόπουλος τόνισε: «Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο. Έχει ήδη ένα κάταγμα στο ζυγωματικό και θα γίνει αξιολόγηση αν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.
Έχει κλείσει το ένα του μάτι και έχει χτυπήματα στο κεφάλι. Ο άλλος φίλος από την παρέα νοσηλεύεται με πιο ελαφριά τραύματα. Του δάγκωσαν το αυτί και το δάχτυλο!
Θέλουμε να δούμε αν υπάρχει θέμα κινήτρου λόγω της ποδοσφαιρικής του ιδιότητας. Δεν παραλάβαμε όλο το φάκελο της δικογραφίας. Έχει γίνει στις 4 τα ξημερώματα το περιστατικό».
Περιγράφοντας το περιστατικό ο Διονύσης Γιαννόπουλος είπε: «Ήταν μια παρέα 4-5 άτομα και την ώρα που πήγαν να πάρουν το αυτοκίνητο δέχθηκαν την επίθεση από την άλλη παρέα. Στη διασκέδαση όλα ήταν απόλυτα ήρεμα. Δεν είχε γίνει κάτι πριν. Έδωσε μια πρώτη κατάθεση, αλλά δεν ήταν σε θέση να πει πολλά λόγω της κατάστασής του, είχε υποστεί διάσειση. Αν με τα χτυπήματα αυτά χάσει όλη την ποδοσφαιρική σεζόν, καταλαβαίνετε ότι η βλάβη έχει συνέπεια και στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ανήκει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ από 12 ετών, μεγάλωσε στους ξενώνες, είναι κόσμημα ο χαρακτήρας του και δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ. Οι άλλοι 2 φίλοι του ειδοποίησαν το λιμενικό. Δεν είχαμε και την καλύτερη αντιμετώπιση από τις Αρχές με το άκουσμα ότι είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
25 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Ξεκινούν οι διαδικασίες για τα μηχανογραφικά
Πιλοτικό πρόγραμμα στοχευμένης αλιείας με χρηματοδότηση από την ΕΕ εξετάζει το υπουργείο
Γενικά αίθριο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.