- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φοιτητές του ΑΠΘ έστησαν σκηνές διαμαρτυρόμενοι για τα υψηλά ενοίκια
Τα συνθήματα των φοιτητών
ΑΠΘ: Διαμαρτυρία φοιτητών με σκηνές για τα υψηλά ενοίκια - Τα συνθήματα των φοιτητών
Σκηνές έξω από την Πρυτανεία έστησαν φοιτητές του ΑΠΘ το μεσημέρι της Δευτέρας, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τα υψηλά ενοίκια για τα φοιτητικά σπίτια στη Θεσσαλονίκη.
Η κίνηση των φοιτητών έγινε στο πλαίσιο διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν για τη φοιτητική μέριμνα και το κόστος των σπουδών τους, καθώς λόγω των αυξήσεων, ορισμένοι αποφασίζουν να διακόψουν τα προγράμματα σπουδών τους. «Σίτιση και στέγαση, δωρεάν σπουδές» αναγράφεται σε ένα από τα πανό, σύμφωνα με το thestival.gr.
«Το κύμα ακρίβειας έχει σαρώσει»εμάς και τις ζωές μας! Βρισκόμαστε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε για την αύξηση σε βασικά είδη διατροφής, αλλά και για όλη την κατάσταση που επικρατεί με τις επιλογές των κυβερνήσεων» αναφέρουν σε άλλα συνθήματά τους, σύμφωνα με το grtimes.gr.
Επιπλέον, κάνουν λόγο για τα υψηλά ενοίκια που επικρατούν πέριξ των Πανεπιστημίων της πόλης, με αποτέλεσμα πολλοί φοιτητές να μην βρίσκουν σπίτι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ριπές ανέμων έως 8 μποφόρ εμποδίζουν το έργο της κατάσβεσης
Επί ποδός η Πυροσβεστική με 10 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα
Στο σημείο επιχειρούν από αέρος τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο
Στο σημείο επιχειρούν 8 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα
Παρθένο πευκοδάσος γίνεται στάχτη μπροστά στα μάτια των κατοίκων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση
Καμένα σπίτια σε Πόρτο Γερμενό, φόβοι ότι τα δύο μέτωπα της πυρκαγιάς θα ενωθούν σε ένα ενιαίο
Νέα αναζωπύρωση προκάλεσε συναγερμό
Καρέ καρέ η διαδρομή του υπόπτου
Η πυρκαγιά σάρωσε τα πάντα
Η απίστευτη εικόνα από δορυφόρο
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα του
Σοκ στα Φίχτια μετά τη φωτιά
Σε δύσβατο σημείο το πύρινο μέτωπο
Εικόνα δορυφόρου επιβεβαιώνει την απελπιστική κατάσταση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.