- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
«Σημειωτόν» η κίνηση σε Κηφισό και έξοδο Λεωφόρου Αθηνών - Προβλήματα σε Αττική οδό & Κατεχάκη
Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα
Στο «κόκκινο» η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικότερους άξονες του λεκανοπεδίου - Δείτε χάρτη με την κατάσταση στους δρόμους
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο στο ύψος Αττικής οδού και από τη Νέα Φιλαδέλφεια έως τη Λένορμαν.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου μέχρι και το Τροκαντερό.
Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί και στη Λεωφόρο Σχιστού προς το Σκαραμαγκά.
Δύσκολη η Λεωφόρος Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα στο ύψος του σταθμού Μετρό Ελληνικό.
Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από το Ζεφύρι μέχρι την έξοδο Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας. Αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι τον κόμβο Πεντέλης.
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι τη Μεσογείων.
Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Κηφισίας στην άνοδο μεταξύ Κατεχάκη και ΟΑΚΑ και στο ύψος του Αμαρουσίου και στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας κι από τον Φάρο μέχρι την Πανόρμου.
Αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Λιοσίων από ΚΤΕΛ έως Αγίου Μελετίου.
Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Βεΐκου προς την Καποδιστρίου και στην Καποδιστρίου από το ύψος της Καλογρέζας μέχρι το ύψος της Αγίας Φιλοθέης.
Καθυστερήσεις στην Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη και στην άνοδο της Συγγρού από Καλλιρόης προς Διάκου.
Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.