Ελλαδα

Νέα σύλληψη για βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Χειροπέδες σε 36χρονο

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σύλληψη 36χρονου - Η κατηγορία εις βάρος του και η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε νέα σύλληψη προχώρησαν οι αρχές για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Πρόκειται για 36χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων. Ο κατηγορούμενος προχώρησε σε γενετήσια πράξη με το κορίτσι έναντι αμοιβής. 

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα». 

Πρόκειται για τον τέταρτο άνδρα που συλλαμβάνεται μετά τον 53χρονο Ηλία Μίχο, τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη και τον 33χρονο που αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα (17/10). Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι τρία εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκτελεστούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Κολωνός: Συνελήφθη 33χρονος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της 12χρονης | 15/10/2022 | ΕΡΤ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών» υποστηρίζει ο 33χρονος

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ο 33χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Ο 33χρονος ταυτοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του 53χρονου Ηλία Μίχου, του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη, αλλά και της μητέρας της ανήλικης.

Στους αστυνομικούς φέρεται να υποστήριξε ότι η 12χρονη δεν του αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία, αλλά του είπε ότι είναι 17 ετών και εκείνος την πίστεψε. «Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία», υποστήριξε. Ο 33χρονος κατά πληροφορίες εργάζεται σε εργοστάσιο και συνομιλούσε με την ανήλικη μέσω της εφαρμογής Blindchat, από όπου και έκλεισαν δύο ραντεβού. Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον δράστη ακολουθώντας τα ψηφιακά ίχνη από τις συνομιλίες του. Μάλιστα, η 12χρονη φέρεται να τον έχει αναγνωρίσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 33χρονος κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με την ανήλικη έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 33χρονου

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

» Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Υπόθεση Κολωνού: Συνελήφθη 33χρονος – Παραδέχτηκε ότι βίασε τη 12χρονη | Τώρα μαζί 15/10/22| OPEN TV

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ